top of page

Archief 2016

December 2016

 

November was de drukste maand van het afgelopen jaar in de praktijk. Niet alleen wat (nieuwe) cliënten betreft, maar ook hadden we weer 5 meditatie-ochtenden en mochten we een workshop Hotstone-massage geven. Daarnaast nog de voorbereidingen voor de relatiegeschenken voor december en natuurlijk de jaarlijks terugkerende actie in december met vele cadeautjes (lees hierover meer op onze actie-pagina). Maar ook voor onze praktijk staat een vakantie gepland: van donderdag 22 december t/m woensdag 4 januari zal de praktijk gesloten zijn voor behandelingen. Wil je voor die tijd nog genieten van één van onze heerlijke behandelingen, zorg dan dat je tijdig een afspraak maakt. Of wil je het nieuwe jaar goed beginnen? Ook dan raden we je aan tijdig een afspraak te maken, want ook in de eerste weken van het nieuwe jaar belooft het al aardig druk te worden.

 

Maar eerst organiseren we op zaterdag 10 december nog een workshop 'Oosterse Voetreflexmassage'. Deze zit inmiddels alweer vol, maar bij nog 1 aanmelding hebben we alweer voldoende kandidaten voor een volgende workshop, welke in januari gepland gaat worden. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan via onze workshop-pagina!

 

Tot slot nog het volgende: je hebt het ook al in de nieuwsbrief kunnen lezen, maar helaas zijn wij genoodzaakt voor een aantal behandelingen per 1 januari 2017 het tarief aan te passen. Het gaat hierbij om behandelingen waarvan vorig jaar de prijs niet is aangepast, te weten:

Reiki

Metamorfose-massage

Vlindermassage

Chakrareflexzone-massage

Lymfedrainage-massage

Hormoonbalans-massage

Cellulitis-massage

Oorkaarsen

Deze aanpassing zal max. € 2,50 zijn. Om de overgang geleidelijk in te voeren, zal voor alle afspraken voor januari die in december gemaakt worden, nog het oude tarief gehanteerd worden.

 

Fijne feestdagen voor iedereen en graag tot volgend jaar !!

 

 

 

November 2016

 

De klok is terug gezet en voor de komende weken is de voorspelling dat het nu toch echt frisser weer gaat worden. Maar bij ons kun je het hele jaar door terecht voor heerlijke warme en ontspannen behandelingen. Zo hebben we deze maand op veler verzoek de aanbieding met de Kruidenstempelmassage herhaald. Kijk snel op onze speciale actie-pagina voor deze superaanbieding!

 

Vanaf vorige maand kunnen cliënten hun reactie hier op de website achterlaten. Mocht jij jouw ervaring met ons willen delen, dan kan dat hier. Jouw reactie zal niet meteen zichtbaar zijn - wij krijgen hiervan bericht en na goedkeuring zal deze geplaatst worden. Wij zien de reacties graag tegemoet!

 

Komende maanden staan er weer 2 workshops op de agenda: deze maand de Hotstone-massage en volgende maand weer een Oosterse Voetreflexmassage. Vanwege het grote succes gaan we hier ook in 2017 weer mee verder. Dus geef je alvast op en bij genoeg aanmeldingen zullen weer data gepland gaan worden.

 

Uiteraard zijn wij in december ook geopend (behalve de week na Kerst). Inmiddels loopt de agenda al aardig vol, dus mocht je nog net even wat ontspanning kunnen gebruiken, zo vlak voor de feestdagen, zorg dan dat je tijdig een afspraak maakt. Tevens gaan een aantal behandelingen per 2017 in prijs omhoog. Het gaat hierbij om de behandelingen die vorig jaar niet omhoog gegaan zijn. Indien je in december nog een afspraak voor januari voor één van deze behandelingen maakt, geldt nog het oude tarief.

 

 

 

Oktober 2016

 

Afgelopen maand was de meest geboekte behandeling de Manuele Lymfedrainage en dan met name op de benen. Door het warme weer hielden dames (én heren!) veel vocht vast en middels deze doeltreffende behandeling konden we de problemen veelal al vrij snel oplossen. Maar deze behandeling is niet alleen geschikt bij vocht vasthouden. Lees hier meer over deze mooie behandeling.

 

Deze maand vinden er weer een aantal neven-activiteiten plaats in de praktijk; woensdag 5 oktober starten we met een compleet nieuwe serie meditaties. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus mocht je hier bij willen zijn, meld je dan snel aan! 

Daarnaast wordt zaterdag 8 oktober weer een workshop 'Oosterse Voetreflexmassage' georganiseerd. Deze zit inmiddels vol, maar er zijn alweer aanmeldingen voor een volgende workshop. Heb jij ook interesse? Meld je hier dan vrijblijvend aan en bij een aantal van 4 deelnemers wordt in overleg een datum bepaald.

 

 

 

September 2016

 

De zomervakantie ligt alweer lang en breed achter ons, maar gelukkig mogen we nog even nagenieten van het mooie weer. Niet voor iedereen even fijn, want er zijn veel dames die tijdens de warme dagen veel vocht vasthouden. De afgelopen weken hebben wij dan ook diverse dames én heren mogen helpen middels een Manuele Lymfedrainage-massage.

 

Ook in onze praktijk zitten we weer vol enthousiaste plannen voor de komende maanden; zo beginnen we in oktober niet alleen weer met 5 geheel nieuwe meditaties, maar op zaterdag 8 oktober starten we ook weer met de 1e workshop van het winterseizoen: Oosterse Voetreflexmassage. De inschrijving is inmiddels gesloten, omdat we vol zitten. Maar mocht je alsnog interesse hebben, stuur ons dan een berichtje. Er staan inmiddels al 2 dames op de wachtlijst, dus bij nog 2 aanmeldingen zal in overleg een nieuwe datum vastgesteld worden.

 

Verder deze maand een leuke aanbieding met de Reiki-behandeling. Kijk voor meer informatie op onze actie-pagina.

 

 

 

Augustus 2016

 

Op zaterdag 8 oktober wordt wederom de workshop 'Oosterse Voetreflexmassage' gegeven. Wil jij leren hoe je een ontspannende en tevens 'gezonde' voetmassage kunt geven voor thuis of bv in je pedicure-praktijk? Geef je dan op voor deze leerzame en gezellige workshop! Opgeven kan hier.

 

 

Veel mensen zijn deze maand heerlijk op vakantie. Voor de thuisblijvers hebben wij een leuke kortlopende Facebook-actie bedacht voor de 1e tien dagen van augustus. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op onze Facebook-pagina! Geen Facebook, maar wel benieuwd naar onze actie? Mail ons dan!

 

 

Afgelopen maand hebben we het opleidingtraject van de Touch of Matrix met succes afgerond en zijn we nu officieel ToM-therapeut. Meer weten over deze geweldige behandeling? Kijk dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Is er binnenkort bij jou in de buurt een Ladiesnight/-day of ander evenement en zou je het leuk vinden als wij daar ook aanwezig zijn? Laat het ons dan alsjeblieft weten!

 

 

 

Juli 2016

 

Eind deze maand begint voor veel mensen de zomervakantie. Heb jij ook al leuke plannen gemaakt om er even lekker tussenuit te gaan? Of blijf je dit jaar lekker thuis?

 

Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep zal gedurende de zomerperiode alleen op dinsdagavond gesloten zijn. Maar op de overige dagen kan iedereen gewoon op ons blijven rekenen.

 

Wil jij voor, tijdens of na je vakantie even lekker genieten van één van onze ontspannende behandelingen? Maak dan tijdig een afspraak via onze website, per e-mail, of bel ons!

 

 

De meditaties zijn inmiddels alweer afgelopen. Ook deze keer lieten alle deelnemers ons weten het erg jammer te vinden dat het stopte. Daarom hebben we besloten komend najaar niet alleen deze serie nog een keer te herhalen, maar ook met compleet nieuwe meditaties te komen.

Wil jij als 1e op de hoogte gebracht worden van de nieuwe data en thema's? Geef je dan alvast vrijblijvend op via het contactformulier op onze website. Dan sturen wij jou nog vóór de algemene bekendmaking van de data een e-mail.

 

 

 

Juni 2016

 

LAATSTE UPDATE !!

Door onvoorziene omstandigheden zal Voetreflexpraktijk NIeuw Vennep vandaag helaas niet aanwezig zijn bij de Benefietdag in IJmuiden. Maar mocht je geen plannen hebben, ga gerust langs en laat bv je haar knippen, je gezicht masseren of je prachtig opmaken - allemaal voor het goede doel!
Vanuit hier wensen wij het hele team heel erg veel succes toe !!

 

 

 

Deze maand staat er weer veel op de agenda. Allereerst zijn we weer volop bezig met mediteren en wat een mooie dingen gebeuren er ook nu weer! Zo mooi om te zien hoe door een korte meditatie al healing bij iemand kan plaatsvinden! Voor de laatste meditatie zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!

 

Dan zijn wij 12 juni weer te vinden op de benefietdag in IJmuiden. Ook deze dag geven wij weer voetmassages, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Barbara Foundation The Gambia. Voor meer informatie kun je terecht op hun facebook-pagina

 

En vergeten jullie Vaderdag niet op zondag 19 juni? Ook voor hen hebben wij leuke cadeaupakketten klaar liggen, die aangevuld kunnen worden met een cadeaubon naar keuze. Tenslotte hebben vaders ook ontspanning nodig!

 

 

 

Mei 2016

 

Het Open Huis van 1 april jl. was een groot succes !! Niet alleen bestaande, maar ook nieuwe cliënten bezochten de demonstraties en maakten op deze manier kennis met een aantal van onze mooie behandelingen. Ook via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de felicitaties, kaarten, berichtjes en cadeaus - echt heel bijzonder !!

 

In de komende maanden ronden wij het officiële therapeuten-traject af van de opleiding Touch of Matrix. Deze bijzondere behandeling kan je helpen die zaken uit het verleden los te laten die jouw persoonlijke ontwikkeling en groei nu in de weg staan. Het zorgt ervoor dat je je leven weer in beweging zet. Op dit moment behandelen wij al een aantal mensen via deze methode en met succes ! Kijk op de website van Touch of Matrix voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. En zet ook jouw leven weer in beweging !!

 

 

 

April 2016

 

Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep mee met de actie "Fight Cancer - Fighters Night". Iedere cliënt mag gedurende april, mei en juni een donatie doen in de daarvoor bestemde box in de praktijk. Per donerende cliënt doneren wij ook nog eens 1 euro. Doe jij ook mee? Maak dan snel een afspraak en doneer wat je missen kunt.

Lukt het je niet een afspraak te maken, maar wil je onze actie wel steunen? Klik dan op deze link en doe een donatie via onze actie-pagina. Help ons nog meer onderzoek naar deze vresselijke ziekte mogelijk te maken!

 

Op 1 april bestaat Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep alweer 2 jaar. In deze 2 jaar is er heel veel gebeurd en hebben wij al vele cliënten mogen helpen bij hun klachten. Maar ook voor heerlijk ontspannende  behandelingen hebben al veel dames én heren hun weg naar onze praktijk gevonden. Vanaf deze plek willen wij al onze cliënten dan ook ontzettend bedanken voor hun vertrouwen in onze praktijk en hopen iedereen nog lang te mogen verwelkomen in onze praktijk !!

Om deze dag feestelijk te vieren, wordt er vandaag - vrijdag 1 april - een Open Huis georganiseerd. Diverse demonstraties van een aantal van onze behandelingen, maar ook demonstraties van 3 collega-onderneemsters, zullen deze dag plaatsvinden. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje en deze dag zullen wij om 15.00u feestelijk afsluiten met een borrel. Kijk voor het complete programma op onze speciale website en kom vooral gezellig langs !!

 

Inmiddels zijn ook de nieuwe meditatie-data bekend geworden. Ook hebben een aantal dames zich hier al voor aangemeld. Dus wil je erbij zijn, meld je dan aan via onze speciale pagina.

 

 

 

Maart 2016

 

Inmiddels zijn de eerste 2 maanden van dit jaar alweer voorbij en komt de lente steeds dichterbij. Veel van onze cliënten hebben vitamine D tekort en verlangen naar de zon - de winterperiode heeft er behoorlijk ingehakt.

Daarom hebben wij deze (en volgende) maand een leuke actie met de Reiki-behandeling. Reiki geeft je nieuwe energie een zorgt dat alle blokkades in het lichaam behandeld worden, waardoor de energie ook weer beter van kruin tot tenen gaat stromen. Wil je dit heerlijke ontspannende gevoel ook eens ervaren? Profiteer dan van deze voordelige aanbieding! Kijk hiervoor op onze speciale actie-pagina.

 

Vorige maand meldden wij het hier al: op 1 april a.s. bestaat onze praktijk alweer 2 jaar. En deze dag laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. Deze dag zal de praktijk van 10.00u tot 16.00u voor iedereen geopend zijn en worden er gedurende de gehele dag demonstraties gegeven van diverse behandelingen. Daarbij wordt iedereen voorzien van koffie/thee met wat lekkers en de dag zal om 15.00u afgesloten worden met een borrel. Dus heb je vragen? Wil je een keer een (deel)behandeling ondergaan? Kom deze dag dan gerust naar de praktijk en je vragen zullen worden beantwoord. Tevens zullen ook andere ondernemers uit de regio aanwezig zijn om demonstraties te geven van hun activiteiten. Alles uiteraard geheel kosteloos.

Kijk op onze speciale web-pagina voor het gehele programma!

 

 

 

Februari 2016

 

Nog 2 maanden te gaan en onze praktijk bestaat alweer 2 jaar - de tijd is voorbij gevlogen !! Hoe mooi dat we inmiddels een bijzondere vaste klantenkring hebben opgebouwd en al veel mensen hebben mogen helpen. Op 1 april 2016 zullen wij daarom een Open Huis gaan organiseren, waar diverse demonstraties voor behandelingen gegeven zullen worden en tevens ook mede ondernemers aanwezig zullen zijn. Binnenkort meer informatie hierover op deze pagina, maar zet deze datum nu alvast in je agenda!

 

Deze maand hebben we er weer een nieuwe behandeling bij: 'Cuppen'. Deze techniek werd al toegepast bij de 'Cellullitis-massage', maar kunnen we nu ook breder aanbieden. Inmiddels mochten wij deze behandeling al meermalen toepassen op cliënten met rugklachten en fibromyalgie en met succes !! Lees hier meer over op onze speciale pagina.

 

Zoals hiernaast te zien is, is de eerste workshop van dit jaar ook gepland en wel op 20 februari as - Oosterse Voetreflexmassage. Hiervoor zijn nog slechts 2 plaatsen beschikbaar. Interesse in deze of 1 van de andere workshops? Geef je dan hier vrijblijvend op en bij voldoende interesse zal in overleg een definitieve datum gepland worden.

 

En binnenkort ook nieuwe data voor de meditaties - houd daarom deze pagina in de gaten!

 

 

 

Januari 2016

Allereerst willen wij al onze website-bezoekers een liefdevol, gezond en ontspannen 2016 wensen ! Dat het voor iedereen een geweldig jaar mag worden !!

 

 

De laatste dagen van december hebben wij besteed aan de basisopleiding 'Touch of Matrix'. Deze behandeling zal in 2016 een belangrijke plaats in de praktijk in gaan nemen. In de komende maanden zullen hier nog aanvullende modules voor gevolgd gaan worden, maar nu al zullen wij in onze behandelingen gebruik maken van technieken uit de Touch of Matrix-methodiek. Deze methodiek heeft alles te maken met 'Loslaten'.

Maar liefst 80% van onze klachten komen voort uit emotionele of psychische oorzaken, welke hoofdzakelijk in het verleden liggen. Met een ToM-behandeling kun je deze programma's van jouw eigen harde schijf wissen, waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen. 

Meer informatie hierover kun je lezen op www.touchofmatrix.nl 

 

Toch nog vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

 

 

Vorige maand konden wij al melden dat de 500 likes voor onze Facebook-pagina behaald waren. Daarom geven wij deze maand maar liefst 2 cadeau-pakketten t.w.v. € 25,00 weg!

De 2 winnaressen zijn hebben inmiddels bericht ontvangen via Facebook.

 

 

En wellicht hebben jullie het al gezien in de evenementen-kalender hiernaast: zondag 10 januari zijn wij te vinden op de 'Gelukkig Nieuwjaarsmiddag' van Spiritueelcentrum De Bron in Amsterdam. Benieuwd wat 2016 voor jou in petto heeft qua relaties, werk of andere zaken? Kom dan vooral langs, onderga een consult bij één van de paragnosten en geniet bij ons dan ook meteen van een heerlijk voetmassage. Kijk voor meer informatie ook op onze Facebookpagina.

bottom of page