top of page

Algemene Voorwaarden

Afspraak maken

Behandeling alleen volgens afspraak. Dit kan zowel telefonisch als per email. Wanneer je een afspraak maakt, stem je in met de algemene voorwaarden zoals op deze pagina staan vermeld.

 

Aankomsttijd

Heb je een afspraak/behandeling dan vraag ik je om op tijd aanwezig te zijn. Te laat komen gaat ten koste van de totale behandeltijd. Mobiele telefoons worden bij voorkeur uitgeschakeld tijdens de behandeling.

 

Annulering

Alle afspraken kunnen kosteloos tot 24 uur van tevoren per e-mail of telefonisch worden afgezegd. Bij het afzeggen binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

 

Meditaties kunnen tot 72 uur vooraf kosteloos geannuleerd worden. 

 

Workshops kunnen tot 7 dagen vooraf kosteloos geannuleerd worden. Bij ziekte zal een tegoed gegeven worden met een waarde van de helft van het betaalde bedrag.

 

Betaling

Betaling dient meteen na de afspraak/behandeling contant te gebeuren. Er is geen pinautomaat aanwezig. Bij voorkeur gepast betalen.

 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn te gebruiken tot 1 jaar na afgifte en niet in te wisselen voor contant geld.

 

Kortingskaarten

Kortingskaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De kortingskaart is niet in te wisselen voor geld. Kortingskaarten blijven 1 jaar geldig.

 

Hygiëne

Uit hygiënisch oogpunt word je vriendelijk verzocht om voorafgaand aan de behandeling/ontspannende voetreflexmassage een douche of (voeten)bad te nemen.

 

Persoonlijke gegevens / Privacy

Voor aanvang van een eerste behandeling worden er een aantal vragen via een vragenformulier (anamnese) gesteld met betrekking tot je medisch verleden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens. Je persoonlijke en medische gegevens worden nooit zonder uw schriftelijke toestemming verstrekt aan derden.

In het kader van de nieuwe wet op de privacy kunnen wij het volgende melden:

- medische en behandelgegevens  (statussen) worden niet digitaal opgeslagen

- statussen worden in een afgesloten kast bewaard

- gegevens verzameld tijdens events t.b.v. verlotingen van gratis behandelingen worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze maandelijkse nieuwsbrief. Door deelname ga je hier mee akkoord.

- uitschrijven van de nieuwsbrief kan middels de link onderaan de nieuwsbrief.

Contra-indicaties

Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep is geen praktijk voor fysiotherapie of sportmassage. Hierdoor kunnen klachten die een specialistische aanpak vereisen niet worden opgelost door middel van een behandeling of massage. Wel kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd worden. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling gestaakt worden en word je doorverwezen naar een arts.

 

Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt. Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist dan kan je gevraagd worden met hem of haar te overleggen of een (voetreflex-)behandeling gedurende de behandelperiode toegepast mag worden. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist dien je voor aanvang van de (voetreflex-)behandeling mede te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de (voetreflex-)behandeling hierop noodzakelijk.

 

Disclaimer

Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en/of na de behandeling. Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep is niet verantwoordelijk voor letsel als gevolg van niet volledige of verkeerde informatie dan wel verzwijgen van medische gegevens zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en/of medicijngebruik. Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep behoudt zich het recht voor cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van alcohol, geestverruimende middelen o.i.d. Wanneer je je laat behandelen bij Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep, dan is dit geheel op eigen risico.

Tot slot:

• Uiteraard blijven medische en / of persoonlijke problemen binnen de deuren van de praktijk

• Handdoeken zijn in de praktijk aanwezig en worden na iedere behandeling verschoond. Indien je liever een eigen handdoek meeneemt is dat uiteraard toegestaan

• Wij geven GEEN sensuele of erotische massages

bottom of page