top of page

Archief 2019

December 2019

De laatste maand van het jaar gaan we weer feestelijk afsluiten. Zo mogen onze cliënten niet alleen na hun behandeling een lootje trekken voor één van de vele cadeaus , maar ontvangen zij ook een leuk bedankje voor het vertrouwen van het afgelopen jaar.

Daarnaast gaan wij deze maand ook nog 1 dag de schoolbanken in voor een bijscholingsdag m.b.t. het cuppen. Als alles goed gaat, mogen wij ons na deze dag officieel 'Cupping-expert' noemen. Hierover in januari meer nieuws.

Vanaf hier willen wij iedereen een gezellige decembermaand toewensen en alvast hele gezellige en ontspannen feestdagen! 🎅🎄✨

November 2019

Afgelopen maand is onze sale van de display-producten begonnen. Het wordt nl tijd voor nieuwe edelsteen-giveaways, dus alle armbandjes en krachtbuideltjes mogen voor de helft van de prijs weg. Op onze Facebook-pagina kun je de huidige voorraad checken in het betreffende bericht van 4 en 11 oktober 2019. 

Met ingang van 1 januari wijzigen de tarieven voor de volgende behandelingen:

- Cellulitis-massage

- Chakrareflexzone-massage

- Chinese Buikmassage

- Hormoonbalans-massage

- Lymfedrainage-massage

- Oorkaarsen

- Reiki

- Vlindermassage

De verhoging betreft max. € 2,50 per behandeling. Voor afspraken voor januari die dit jaar nog gemaakt worden, zal nog het oude tarief gehanteerd worden.

Oktober 2019

De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan - dat betekent voor ons dat de 'warme' behandelingen weer gegeven gaan worden. Daarom deze maand weer de jaarlijks terugkerende aanbieding met de kruidenstempels (zie onze actiepagina). 

Ook zijn we nu al bezig met de feestdagen. December is bij ons altijd een extra feestelijke maand met leuke acties en geschenken. Maak dus tijdig je afspraak, want hoewel het nog ver lijkt, loopt deze maand al aardig vol.

September 2019

De vakanties zijn weer teneinde, het 'gewone' leven gaat weer van start. Zo ook in de praktijk. Ons zomerreces zit er weer op en vanaf deze week zijn wij weer gewoon 2 avonden per week geopend. In de afgelopen maanden hebben wij een nieuwe werkwijze bedacht waar niet iedereen direct iets van merkt, maar waardoor wij onze cliënten bij eventuele verschuivingen beter van dienst kunnen zijn. 

Ook gaan wij komende maand weer kijken of we weer meditatie-avonden kunnen inplannen. Mocht je interesse hebben, meld je dan alvast per e-mail aan: info@vpnv.nl

Augustus 2019

Vorige maand maakten wij er al melding van: vanaf 1 augustus hebben we er weer een fantastische nieuwe behandeling bij: De Japanse Gezichtsmassage. Afgelopen maand hebben wij een aantal proefpersonen deze behandeling laten ondergaan en hóe goed is deze ontvangen! De dames ervoeren een intens diepe ontspanning, waarbij het soms leek of hun hele lichaam zwaar in de tafel zakte. Ter introductie hebben we deze maand een leuke aanbieding - zie 'acties'.

 

Komende maand zijn we een aantal dagen of dagdelen gesloten voor behandelingen, maar blijven wel gewoon telefonisch of per mail bereikbaar. Dus neem gerust contact op als je na je vakantie de ontspanning nog even lekker vast wil houden!

Juli 2019

Het is alweer een paar dagen flink warm geweest. In de praktijk kunnen we het niet vaak genoeg zeggen, dus ook hier maar weer: drink voldoende water !! Niet alleen goed tegen de dorst, maar ook belangrijk voor je organen, het afvoeren van afvalstoffen en je huid!

Onze Indiaase Gezichtsmassage is één van de meest gewilde ontspanningsbehan-delingen. Maar vanaf volgende maand mogen we daar een geweldige 'concurrent' naast aanbieden: De Japanse Gezichtsmassage. Deze behandeling is meer gericht op het 'liften' van het gezicht, maar ondersteunt ook de Lymfedrainage. In onze nieuwsbrief van augustus lees je hier meer over. 

In verband met de zomer zijn wij deze en volgende maand nog maar 1 avond geopend voor behandelingen. Maar ook overdag staat de agenda al aardig volgepland. Dus mocht je deze zomer nog graag een behandeling willen, wees er dan snel bij!

Juni 2019

 

Mede door de publiciteit in de pers rondom ons 5-jarig bestaan mochten we de afgelopen maanden weer een groot aantal nieuwe cliënten verwelkomen, waardoor wij momenteel een cliëntenstop in hebben moeten lassen. Want uiteraard willen wij onze bestaande cliënten ook een plekje kunnen blijven bieden. Een luxeprobleem, al zouden wij natuurlijk graag iedereen willen behandelen!

 

Komende maand gaan we ook weer even de schoolbanken in voor een mogelijk nieuwe behandeling. Maar hierover volgende maand meer.

 

Lees in onze nieuwsbrief of op Facebook over onze aangepaste openingstijden de komende zomermaanden en zorg dat je tijdig nog een afspraak hebt gemaakt!

Mei 2019

DIEPE, DIEPE DANKBAARHEID 🙏🙏🙏 En dat beschrijft nog niet half hoe wij afgelopen maand beleefd hebben !! Zoveel lieve en hartverwarmende reacties van cliënten (bestaande, maar ook nieuwe), familie, vrienden en volgers. Een zee aan bloemen, kaarten, chocola en felicitaties via Whatsapp en Facebook... Echt FAN-TAS-TISCH !! Vorige maand spraken wij hier al een dankwoord uit, maar ook nu willen wij iedereen bedanken voor welke vorm van felicitatie dan ook !! Wij kijken er met ontzettend veel plezier op terug !! Hier vind je een impressie aan foto's terug.

Ook de nieuwe behandeling - Gezichtscupping - is met veel enthousiasme ontvangen. Daarom deze maand een leuke aanbieding i.c.m. de Indiase Hoofdmassage. Kijk snel op onze actiepagina!

April 2019

Eindelijk is het zo ver! Op 1 april 2019 bestaat de praktijk precies 5 jaar !! 🎉🎈🎁

Toen ik 5 jaar geleden, na veel verdriet om het verliezen van mijn toenmalige baan, de beslissing nam om het 'eerst een jaartje aan te kijken', had ik nooit durven dromen dat deze nieuwe stap zó'n avontuur zou worden !! Een avontuur van veel leren, nieuwe mensen leren kennen, bouwen, vallen en weer opstaan...maar vooral een avontuur van dankbaarheid, blijdschap en voldoening !! Want hoe mooi is het dat je met je handen mensen mag helpen zich beter te voelen?

Vanaf deze plek wil ik dan ook mijn grote dank uitspreken: Aan Angelique, die mij al jaren geleden gezegd heeft dat ik dit werk zou gaan doen en hierdoor het 1e zaadje heeft geplant, aan mijn lieve ouders die, ondanks enige voorzichtigheid in het begin, wel altijd achter mij gestaan hebben en me op vele fronten zó geholpen hebben, aan m'n lieve vriendinnen en vrienden die me steunden en trots op me waren (zijn) en natuurlijk zéker jullie - mijn trouwe cliënten en nieuwsbrieflezers!! Want zonder jullie had de praktijk natuurlijk geen bestaansrecht !!  Dank, dank, dank voor allemaal !!! 🙏🙏🙏

 

Deze maand gaan we dit feestelijk vieren met IEDEREEN die deze maand naar de praktijk toe komt. Kortingen, cadeautjes, verlotingen...lees hier alles over in deze nieuwsbrief, op onze actiepagina en hou ook Facebook in de gaten. Want er kan zomaar weer een extra actie voorbij komen!

Ook hebben we er vanaf deze maand een nieuwe behandeling bij: Gezichtscupping i.c.m. Cryotherapie. Als losse behandeling te boeken, in een kuur of als aanvulling op de Indiase Hoofdmassage. Kijk hier voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Maart 2019

Vorige maand kon je hier lezen dat we in februari weer op cursus zijn geweest voor een nieuwe behandeling per 1 april as. Echter bleek na deze cursusdag dat dit een behandeling was die wij niet passend vonden binnen ons huidige aanbod. Even was er dus een kleine teleurstelling dat we op 1 april - naast ons 5-jarig bestaan - toch niet iets leuks te melden hadden, maar mogelijk hebben wij tóch nog een nieuwe behandeling gevonden, waarvoor wij komende maand weer naar de schoolbanken gaan. Dus nog even geduld; volgende maand meer hierover ! 

 

Volgende maand is ons 5-jarig jubileum een feit!! Op deze dag is de praktijk gesloten voor behandelingen, maar overdag wel geopend voor onze vaste cliënten om dit met ons mee te vieren! En voor degenen die deze dag niet in de gelegenheid zijn langs te komen, maar wel een afspraak in april hebben, hebben wij ook iets leuks in petto. Zo kan iedereen ons feestje een maand lang met ons mee vieren! Dus zorg in ieder geval dat je in april één of meerdere afspraken bij ons hebt... 😉

Februari 2019

Komende maand gaan wij weer op cursus voor een geheel nieuwe behandeling. Wat dit gaat worden, kunnen we nu nog niet verklappen. Dit zal bekend gemaakt worden op onze jubileumdatum: 1 april as. (geen grap 😎)  Uiteraard wordt het een ontspannende behandeling waar zelfs muziek in zit!

Verder zijn we achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen voor ons 5-jarig jubileum op 1 april as. Hierover kunnen we 1 tipje van de sluier oplichten: zorg dat je in april één of meerdere afspraken bij ons hebt... 😉

Deze maand is het weer Valentijnsdag. Natuurlijk hebben wij hieromtrent weer een leuke aanbieding 💖 En binnenkort volgt ook Jubileumactie 2. Zorg dus dat je niets mist van onze leuke actie en blijf ons volgen op de website en Facebook.

Januari 2019

Allereerst willen iedereen een fantastisch nieuwjaar toewensen! Met veel ontspanning, gezondheid en liefde voor heel 2019!! 🥂🥂

We hebben het al eerder aangegeven; dit jaar wordt ons jubileumjaar. Op 1 april a.s. bestaan wij alweer 5 jaar en hier gaan wij zeker bij stil staan 🎈🎉 Zo hebben we in de maand januari al een 1e extra actie naast onze maandaanbieding. Lees hier meer over in onze nieuwsbrief of op onze Facebookpagina.

bottom of page