top of page

Archief 2020

December 2020

Ook hier willen wij allereerst iedereen ontzettend bedanken voor al het medeleven na het overlijden van mijn vader in de vorm van kaartjes, berichtjes, bloemen, chocola, eten (!) en zóveel meer!! Het was hartverwarmend en gaf me de kracht door te gaan. 

Deze maand delen we, zoals altijd, weer volop cadeautjes uit: lootjes trekken (zie onze maandaanbieding). We hebben nog een paar laatste plekjes vrij, dus wees er snel bij! 

Met ingang van 1 januari wijzigen de tarieven voor de volgende behandelingen:

Ayurvedische Voetmassage

Cupping-massage

Guasha

Hotstone-massage

Indiaase Hoofdmassage

Japanse Gezichtsmassage

Kruidenstempelmassage

Lichaamskaarsen

Ontspanningsmassage

Voetreflex

De verhoging betreft max. € 2,50 per behandeling. Voor afspraken voor januari die dit jaar nog gemaakt worden, zal nog het oude tarief gehanteerd worden.

Vanaf hier willen wij iedereen alvast een fijne Sinterklaas, gezellige Kerstdagen en een bijzonder Oud & Nieuw wensen. Ondanks Corona zal het voor iedereen anders zijn dan normaal. Wij wensen iedereen een in alle opzichten beter 2021 en vooral veel Gezondheid. En ook volgend jaar verwelkomen wij je graag weer in de praktijk! ✨🎅🌲

November 2020

In tegenstelling tot eerdere berichten zullen wij de Oncologie-massage pas in een later stadium in ons behandelprogramma opnemen. Wegens verdrietige familieomstandigheden was het helaas niet mogelijk de laatste opleidingsdag bij te wonen en zullen wij deze later alsnog gaan inhalen. Blijf onze nieuwsberichten vooral volgen om hierover op de hoogte te blijven.

Wel kunnen we hier alvast verklappen dat we toch weer bezig zijn met een nieuwe zéér ontspannende behandeling, welke wij in januari feestelijk zullen gaan introduceren!

Door 2 onverwachte vrije weken in oktober hebben we de afspraken uit deze weken moeten doorschuiven, hetgeen betekent dat we tot het einde van het jaar nog maar enkele plekken vrij hebben. Wil jij in december toch nog een afspraak om ontspannen de feestdagen in te gaan, wees er dan snel bij!

Oktober 2020

Momenteel is het Coronavirus weer aan de orde van de dag. Maatregelen worden door de overheid aangescherpt en dit heeft voor veel bedrijven wederom behoorlijke consequenties. Niet iedereen is zich daar van bewust. Ook in onze praktijk zagen wij de afgelopen maanden weer wat verslapping van de regels door cliënten. Onze voorzorgsmaatregelen vind je hier en wij verzoeken iedereen deze aandachtig door te nemen alvorens naar de praktijk te komen. Wij willen namelijk graag geopend blijven en onze familie blijven bezoeken. 

 

Verder zijn wij de afgelopen maand alvast bezig geweest met de voorbereidingen voor de feestelijke decembermaand en zijn de agenda's voor het nieuwe jaar ook alweer binnen. Het lijkt nog ver weg, maar wacht niet te lang met een afspraak in te plannen om ontspannen de feestdagen in te gaan! ✨🎅🌲

September 2020

Door de grote drukte en toestroom van nieuwe cliënten in de afgelopen maanden, hebben wij helaas weer even een klantenstop voor nieuwe cliënten moeten invoeren. We willen tenslotte onze huidige cliënten ook weer kunnen inplannen wanneer dit nodig is, zonder al te lange wachttijden. Mocht jij twijfelen of je ook langs wil komen, laat je dan alvast vrijblijvend op onze wachtlijst plaatsen. Wij nemen dan contact met je op wanneer de agenda weer iets meer ruimte biedt.

Vorige maand schreven wij hier al eea over onze nieuwe behandeling, Oncologie-massage. Naar verwachting zal deze in oktober op de website vermeld worden en per 1 november te boeken zijn. Hierover later meer. 

Van 21 t/m 28 september is de praktijk gesloten voor behandelingen. In deze week zijn wij echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Augustus 2020

Vanaf deze maand is het ook weer mogelijk om afspraken te maken voor de Indiaase Hoofd-, de Japanse Gezichtsmassage en de Oorkaarsbehandelingen. Blijf hier op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de praktijk m.b.t. Corona.

De afgelopen weken mochten wij ook reeds een aantal personen behandelen met de nieuwe behandeling "Oncologie-massage" - wát een aanwinst is dit voor onze praktijk! Want zowel gedurende de opleiding als nu tijdens het behandelen blijken niet alleen mensen met kanker (of die onlangs een behandeltraject hebben doorlopen) baat te hebben bij deze massage, maar ook mensen die Corona hebben gehad en nu nog steeds kampen met de naweeën (lichamelijk pijnklachten door bv zwaar hoesten, uitputting, ademnood, concentratieproblemen, etc).

Momenteel wordt druk gewerkt aan de website m.b.t. deze behandeling. Houd onze site dus in de gaten voor meer informatie!

Wil jij nu al meer weten over deze behandeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Juli 2020

Vorige maand hebben we de opleiding 'Massage bij Kanker' weer opgepakt en na deze vervolgdag zijn wij mogelijk nóg enthousiaster en overtuigd dat we hiermee weer een bijzondere behandeling kunnen gaan aanbieden. Overigens niet alleen bij kanker, maar ook bij mensen die herstellende zijn van het Covid-19 virus. Hierover volgende maand meer.

Deze week starten de eerste school-vakanties al (regio Noord-Holland), maar naar verwachting zullen veel mensen vakantie in eigen land vieren. Het zou dus best eens druk kunnen blijven in de praktijk. Mocht je dus nog geen afspraak gemaakt hebben om je vakantie ontspannen te beginnen, wees er dan op tijd bij. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de maand juli.

 

Wij wensen iedereen in ieder geval een fijne vakantie toe, geniet met elkaar, wees voorzichtig en vooral: Blijf Gezond!

Juni 2020

Op 6 mei was daar dan ineens het verlossende woord dat de contactberoepen weer wat mochten gaan doen. Achter de schermen waren wij al enige tijd bezig met voorzorgsmaatregelen te treffen om weer veilig te kunnen gaan werken zodra het mocht. Na een aantal 'proefbehandelingen' kunnen wij vanaf dinsdag 2 juni weer volop aan de slag! Al onze vaste cliënten zijn inmiddels gebeld en alle afspraken staan ingepland. Wat ontzettend fijn dat we weer reuring in onze praktijk hebben!! 

Voor de komende weken staat de agenda dus weer lekker volgepland en ook hebben zich alweer nieuwe cliënten gemeld voor een behandeling. Je kunt hier lezen hoe wij nu te werk gaan, wat cliënten van ons mogen verwachten en wat wij van onze cliënten verwachten. Hier blijven wij tevens iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen m.b.t. het Corona-virus. Dus heb jij nog geen afspraak gemaakt of twijfel je nog hoe eea hier gaat, neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden je vragen graag!

Blijf gezond!

Mei 2020

UPDATE CORONA...

1 mei:

Ondanks dat fysiotherapeuten weer voorzichtig mogen beginnen, moeten wij helaas nog steeds gesloten blijven. Wel zijn wij al bezig met het opstellen van zgn. protocollen en zijn de handschoenen en mondkapjes reeds aangeschaft, zodat wij direct kunnen beginnen zodra wij groen licht krijgen. Wij hopen deze maand gefaseerd weer iets te gaan doen. Zodra wij hier meer over weten, zullen we dat hier of op onze Facebook-pagina melden.

April 2020

UPDATE CORONA...

22 april:

In navolging op de persconferentie van gisteren blijven wij – VOORALSNOG - nu tot 20 mei gesloten voor alle behandelingen. 

Wij blijven de adviezen van het RIVM op de voet volgen. Toch doen al langzaam de geruchten de ronde dat er volgende week misschien iets gaat veranderen voor de contactberoepen. Zelf hebben wij reeds mondkapjes en handschoenen besteld en zijn wij aan het bekijken of de praktijk reeds eerder open kan gaan voor de behandelingen op het Andullatiematras en als volgende stap wellicht de voetbehandelingen. Houd hiervoor ook onze website in de gaten.

Zodra het weer mogelijk is om ook de massages te hervatten, gaan wij weer op volle kracht aan het werk en gaan wij ons uiterste best doen om alle gemiste afspraken zo snel mogelijk in te halen.

1 april:

Onze praktijk blijft tot 28 april as gesloten voor ALLE behandelingen. Wel blijft het mogelijk bloesemtherapie of andere verkoopproducten te bestellen. Deze worden desgewenst thuis afgeleverd en kunnen zowel contant als via een Tikkie betaald worden. Ook wij zijn een 'lokale ondernemer', dus het is een moeilijke tijd. Maar met jouw steun, vertrouwen en geduld hopen we hier doorheen te komen en iedereen weer snel in de praktijk te mogen helpen! Kijk op onze actie-pagina voor een leuke maandaanbieding of klik hiernaast op de nieuwsbrief van april voor een kleine greep van al onze verkoopproducten.

Maart 2020

UPDATE CORONA...

23 maart:

De praktijk is tot 6 april voor  ALLE behandelingen gesloten. Wel is het mogelijk bloesemtherapie of andere verkoopprodukten te bestellen. Deze worden desgewenst thuis afgeleverd en kunnen via een Tikkie betaald worden. Ook wij zijn een 'lokale ondernemer', dus het wordt een moeilijke tijd. Maar met jouw steun, vertrouwen en geduld hopen we hier doorheen te komen en iedereen weer snel in de praktijk te mogen helpen! Tot die tijd: zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf gezond! 🙏💖

16 maart:

Na de laatste berichtgevingen rondom het Corona-virus en na overleg met collega’s, hebben wij na lang wikken en wegen met pijn in ons hart besloten toch ALLE afspraken voor deze week te annuleren. Per week zullen wij bekijken om dit eventueel voor langere tijd te doen.

Wij volgen de adviezen van het RIVM op de voet en zullen op basis hiervan bepalen hoe verder. Zodra de situatie het toelaat, gaan wij weer op volle kracht aan het werk en zullen wij ons best doen om alle gemiste afspraken zo snel mogelijk in te halen.

Bedankt voor je begrip en we hopen jullie heel snel weer te mogen behandelen! Tot die tijd: zorg goed voor jezelf én elkaar! 🙏💖

2 maart:

Het kan je niet ontgaan zijn : het Coronavirus is actief in Nederland en breidt zich in een aardig tempo uit. De besmettingen verspreiden zich doordat mensen die (onbewust) besmet zijn niesen of hoesten en hun handen niet (goed) wassen. Verspreiding gaat via een gastheer/vrouw en niet middels deurklinken, pakketjes o.i.d.

Zorg dus altijd voor:
- Goede handhygiene: was je handen grondig met een desinfecterende handzeep en/of reinig ze goed met desinfecterende handalcohol.
- Hoest of nies in je elleboog, niet in je handen!

- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg.

Mocht je op korte termijn een afspraak bij ons hebben, dan willen wij je vragen ons op te hoogte te brengen wanneer je verschijnselen hebt zoals verkoudheid, koorts of griepklachten.
Ook als je:
- De afgelopen 2 weken in een gebied bent geweest waar het Coronavirus heerst.
- Iemand in je omgeving kent die het Coronavirus heeft en/of in quarantaine zit.

Als massage-therapeut werken wij met veel mensen en sommigen ervan zijn kwetsbaar en vatbaar. Wij willen graag voorkomen dat deze mensen ziek worden. Ter preventie schudden wij onze cliënten tijdelijk even niet de hand of geven geen omhelzing. Wij rekenen op je begrip!

Onlangs zijn wij begonnen aan een opleiding voor een nieuwe behandeling: Oncologie Massage. Tijdens de 1e lesdag hebben we het o.a. gehad over de Fascia (het weefsel waarin onze organen zich bevinden) en de eerste massage-technieken. We kijken nu al met veel enthousiasme uit naar het vervolg! 

We hebben nog geen idee hoe we dit uiteindelijk in de praktijk gaan inpassen, maar we houden je in ieder geval via onze nieuwsbrief, onze website en via Facebook op de hoogte van de ontwikkelingen.

Februari 2020

Zelf hadden we nog niet zozeer plannen gemaakt voor nieuwe cursussen of opleidingen, maar toen ineens kwam de opleiding voorbij die hoog op ons lijstje stond: Oncologie-massage. Één van de beste opleidingen wordt gegeven in Australië, maar daar is het momenteel niet de meest ideale plek om naar toe te gaan. Maar nu komt één van de docenten naar Nederland en dus hebben wij ons meteen aangemeld! Vanaf eind februari gaan wij dus wederom de schoolbanken in!!🤗🤲

Januari 2020

Om het nieuwe jaar goed te beginnen willen wij iedereen een fantastisch nieuwjaar toewensen! Met veel ontspanning, gezondheid en liefde voor heel 2020!! 🥂🥂

Vorige maand kon je het hier al lezen: begin december hebben we weer een dagje in de schoolbanken gezeten. En we mogen ons nu dan ook officieel 'Cupping-expert' noemen! Nog meer nieuwe technieken en toepassingsmogelijk-heden die we nu kunnen inpassen in de huidige behandelingen. Wij (en inmiddels ook al een aantal cliënten!) zijn zeer enthousiast! Meer informatie over deze behandeling vind je hier.

Vanaf 6 januari is de praktijk weer geopend voor behandelingen. Vanaf dit jaar worden de avonden waarop wij werken nu vast de maandag en de dinsdag (de optie van de woensdag is komen te vervallen). Mocht je verzekerd willen zijn van een plekje op de avond, neem dan tijdig contact op. Net als de woensdag en vrijdagochtend zijn deze dagdelen snel volgeboekt. 

bottom of page