top of page

Archief 2015

December 2015

Al eerder heb je hier kunnen lezen over de Meridiaan-massage. Deze bijzondere behandeling helpt je wanneer de energie niet meer kan doorstromen door o.a. emotionele blokkades. Hierbij wordt o.a. ook gekeken naar de 5 elementen en de zgn. Orgaanklok.

 

Inmiddels is uitgebreid bekeken hoe wij deze behandeling in de praktijk kunnen gaan inpassen. Omdat de toepassingen vrij complex zijn, zullen wij deze behandeling waar mogelijk gaan combineren met andere behandelingen, waaronder Voetreflex. Tijdens deze laatste behandeling komen doorgaans al specifieke klachten naar voren, waarna in overleg bepaald kan worden om de Meridiaan-massage toe te passen. 

 

Wel zijn er een aantal specifieke klachten bekend waar deze behandeling uitkomst bij kan bieden:

  • Fibromyalgie

  • Huidontstekingen

  • Menstruatieklachten

  • Spanning / Stress

  • Migraine

  • Prostaatproblemen

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op !

 

 

Zoals wij vorige maand al meldden, zijn wij helaas genoodzaakt een aantal tarieven per 1 januari 2016 te gaan verhogen. Dit o.a. door prijsverhogingen van materiaalkosten. Toch zullen wij dit zo minimaal mogelijk houden (max. € 2,50), zodat onze behandelingen ook in 2016 betaalbaar blijven.

De tarieven die verhoogd zullen worden, betreft de volgende behandelingen:

- Voetreflex Westers

- Voetreflex Oosters

- Ayurvedische Voetmassage

- Ontspanningsmassage

- Guasha

- Hotstone-massage

- Kruidenstempelmassage

- Lichaamskaarsen

 

MAAR LET OP !!!

Om in januari toch nog te profiteren van de oude tarieven is het mogelijk om in december al afspraken voor het nieuwe jaar te maken. Ook voor reeds gemaakte afspraken geldt het oude tarief.

 

 

November 2015

Binnenkort kun je bij ons terecht voor een nieuwe behandeling: Meridianenmassage. Deze bijzondere behandeling helpt je bij het laten doorstromen van de energie door het gehele lichaam indien zich (emotionele) blokkades voordoen. Hierbij wordt ook gekeken naar de 5 elementen en de zgn. Orgaanklok (volgens de Traditionele Chinese Geneeskunst). De behandeling zelf is vrij zacht, echter wanneer zich op de betreffende Meridiaan blokkades voordoen, zal dit voelbaar zijn. Houd de website de komende weken dus in de gaten !!

 

 

Per 1 januari 2016 zullen wij een kleine aanpassing gaan doorvoeren op een aantal behandelingen. Meer hierover in december.

 

 

Oktober 2015

Deze maand starten we met een leuke Facebook-actie. Het streven is uiterlijk eind van het jaar 500 volgers / likers te hebben. Onder alle likers (oud en nieuw) zal een cadeaupakket verloot worden t.w.v. € 25,00.

Daarnaast zal eenzelfde pakket verloot worden onder de actieve volgers die onze berichten liken en delen. Heb jij Facebook? Doe dan mee en wie weet overhandigen wij jou in januari één van onze cadeaupakketten!

 

 

Naast de bestaande kortingskaart is het vanaf deze maand ook mogelijk een kortingskaart aan te schaffen voor alleen Voetreflexbehandelingen. Dit levert je bij 5 behandelingen een aantrekkelijke korting op. Kijk hier voor de 2 mogelijkheden.

 

 

September 2015

LET OP !!

De data voor de woensdagochtend-meditaties zijn aangepast. Hier vind je de juiste data. Opgeven is nog steeds mogelijk !!

 

 

Vanaf 3 september vindt er iedere donderdagavond van 19.00u tot 20.00u een meditatie-avond plaats. Maar liefst 7 Healing-meditaties, met elk een ander thema, waar je thuis ook mee aan de slag kunt. De eerste avond zit inmiddels vol voor losse aanmelden, maar mocht je je alsnog willen opgeven voor de gehele reeks, dan zijn er nog wel mogelijkheden. Voor de overige avonden zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

 

Deze zelfde reeks wordt vanaf 16 september op de woensdagochtend herhaald van 9.30u tot 10.30u. Hiervoor kun je je nog steeds opgeven.

Voor meer informatie over de thema's en prijzen, klik hier.

 

Augustus 2015

Vandaag, 1 augustus, is onze nieuwe website online gegaan en HOE trots zijn wij !! Je kunt nu nóg overzichtelijker en sneller naar alle behandelingen surfen, door op de homepage simpel te klikken op één van de behandelingen in de gallerij met foto's. Of schrijf je nu snel in voor de nieuwsbrief - eveneens in een nieuw jasje gestoken per vandaag - door te klikken op de button op de homepage. Maar uiteraard vind je alle behandelingen ook nog steeds terug in de menubalk hierboven.

 

 

Nieuw in de praktijk zijn de Meditatie-bijeenkomsten. Vanaf september worden deze in de praktijk gegeven op de woensdagochtend of de donderdagavond. Iedere meditatie heeft zijn eigen thema, welke hier uitgebreid beschreven staan.

Later dit jaar gaat er ook een Chakra Healing Meditatie-sessie van start. Hierover later meer...

 

 

Juli 2015

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de nieuwe website en nieuwsbrief, welke op 1 augustus as gelanceerd worden. Speciaal voor deze gelegenheid zullen op deze datum maar liefst 2 gratis Voetreflexbehandelingen verloot worden !! Meld je hier dus nu nog aan en wie weet ben jij één van de winnaars van deze heerlijke behandeling !!

 

 

Mei 2015

Evenals vorig jaar wordt op zondag 17 mei wederom een inzamelingsdag gehouden voor de BARBARA FOUNDATION THE GAMBIA. Verschillende bedrijven stellen hun diensten beschikbaar om geld in te zamelen voor deze stichting. Van 12.00u tot 17.00u kan iedereen, jong en oud, terecht bij Paviljoen Zeezicht in IJmuiden voor het volgende:
* Namens Hairstudio Trinqles zullen 8 medewerkers klaar staan om zowel dames / heren als kinderen te knippen / föhnen. Tevens kun je je haar laten invlechten.
* Stoelmassage-behandeling van 15 min. - verzorgd door Ingrid Boot van Ingrid's Pedicure & Wellness
* Korte Voetreflexmassage of een Ayurvedische Voetmassage (30min) - verzorgd door Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep.

En vanaf 17.0ou is er tevens live-muziek. Dus mocht je nog geen plannen hebben en altijd al willen kennismaken met één van deze behandelingen, kom 17 mei dan gezellig naar IJmuiden!

 

 

April 2015

Op 1 april bestaat Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep alweer 1 jaar - en dat gaan we de gehele maand april vieren. Uiteraard hebben we weer een aantrekkelijke aanbieding voor de gehele maand (zie onze pagina Acties), maar iedere week zal er ook een extra aanbieding voorbij komen. Houd hiervoor niet alleen de website in de gaten, maar vooral ook onze Facebook-pagina. Speciaal voor onze likers zullen daar ook aanbiedingen voorbij komen. Dus mocht je de pagina nog niet geliked hebben, dan is dit het moment!

 

 

Maart 2015

Vanaf maart zijn er wederom 2 nieuwe behandelingen toegevoegd: Cellulitis-massage en Guasha. Een Cellulitis-massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Hiermee verlies je de nodige centimeters in omvang (géén gewicht!), de huid wordt strakker en door het afvoeren van afvalstoffen voel je je energieker.

Guasha betekent 'schrapen van ziekten' en helpt stagnatie van afvalstoffen in ons bindweefsel en spieren tegen te gaan. Middels het schrapen met een speciale tool kan dichter bij de oorsprong van knopen gewerkt worden teneinde deze los te maken.

 

 

Januari 2015

Er zijn vanaf deze maand weer 2 mooie behandelingen bij gekomen in de praktijk: De Hormoonbalansmassage en de Manuele Lymfedrainage-massage. De Hormoonbalansmassage is bij uitstek geschikt voor dames waarbij de hormoonhuishouding danig uit balans is of die kampen met overgangsklachten.

 

De Manuele Lymfedrainage-massage is een prachtige behandeling die niet alleen ontspannend is, maar ook veel voor ons lichaam doet. Bij o.a. vocht vasthouden, spierletsel en zwellingen biedt deze behandeling zeker uitkomst!

 

En vergeet je niet op te geven voor één van onze workshops! Data zijn nog niet bekend, maar bij voldoende aanmeldingen zal een datum ingepland worden en kun je alsnog besluiten mee te doen. Aanmelden is dus geheel vrijblijvend!

bottom of page