Open Huis - 1 april 2016

Op vrijdag 1 april bestaat de praktijk precies 2 jaar. Deze dag willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan en vieren dit met een Open Huis. Niet alleen om dit met onze vaste cliënten te vieren, maar ook om iedereen te kunnen laten kennismaken met onze behandelingen.

 

Gedurende de hele dag is het mogelijk langs te komen en vragen te stellen. Op bepaalde tijden worden demonstraties gehouden van een aantal van onze behandelingen. Wil je meer weten over een bepaalde behandeling, wil je zien hoe een bepaalde behandeling precies in z'n werk gaat - kom dan deze dag bij  ons langs voor een kijkje in onze 'keuken'.

 

Uiteraard zijn er deze dag geen kosten verbonden aan de demonstratie-behandelingen. En ook kun je de gehele dag genieten van koffie/thee met wat lekkers.

 

Naast onze eigen behandelingen hebben wij een aantal ondernemende dames uit de regio bereid gevonden deze dag nóg leuker te maken, waaronder Kitty Jansen en Monique Paap.

 

Kitty Jansen is van Pedicurepraktijk Haarlemmermeer uit Nieuw Vennep. Zij heeft sinds januari 2015 haar eigen praktijk aan huis en inmiddels al ruimschoots ervaring met zogenaamde 'probleemvoeten'. Kitty zal de gehele dag aanwezig zijn om op verzoek een zogenaamde Voetencheck te doen en al je vragen hierover te beantwoorden.

 

Monique Paap is van Schoonheidsstudio Monique uit Lisserbroek waar zij o.a. behandelingen geeft op gebied van huidverbetering, acne-behandelingen, microdermabrasie en bindweefselmassage voor het gezicht, maar ook ontharen van gezichts- en lichaamshaar d.m.v. Body-sugaring. Zij zal de gehele dag aanwezig zijn en 's middags een demonstratie geven van Body-sugaring. Tevens kun je tegen leuke kortingen make-up artikelen aanschaffen van het merk 'Make-up Studio'.

 

Renee van Cruijsen uit Nieuw Vennep maakt zelf sieraden waar Edelstenen in zijn verwerkt. Zij rijgt prachtige kettingen en voorziet deze van fraaie zelfgemaakte zilveren sluitingen. Ook maakt zij zelf zilveren ringen, desgewenst ook met Edelstenen. Een deel van haar collectie stelt zij deze dag beschikbaar voor verkoop: de kettingen zijn verkrijgbaar vanaf € 30,00 en de ringen vanaf € 17,50.

Heb je zelf een andere lengte in gedachten of wil je liever anderen stenen verwerkt hebben in een prachtig sieraad? In overleg maakt Renee deze ook op bestelling.

 

 

We zijn nog in gesprek met andere ondernemers uit onze regio, dus houd deze speciale pagina in de gaten voor meer informatie of kijk op onze Facebook-pagina.

 

 

HET PROGRAMMA

10.00u: demonstratie Voetreflex

Ervaar zelf of kom zien wat deze behandeling inhoudt en wat dit voor jou kan betekenen.

Kitty zal hierbij aanwezig zijn om een gratis Voetencheck te doen. Middels deze Voetencheck kun je kennis maken met het werk van een pedicure en goede voetverzorging. Kitty bekijkt de stand en conditie van de voeten, nagels en nagelomgeving. Ook meet zij de juiste voetenmaat en de binnenmaat van de schoenen en geeft zij vrijblijvend advies.

 

11.30u: demonstratie Oorkaarsen

Nog veel mensen vinden deze behandeling eng, raar of apart. Kom nu met eigen ogen zien wat deze behandeling inhoudt en ervaar evt zelf dat dit niet eng is, maar juist zeer ontspannend!

 

13.00u: demonstratie Cellulite-massage

Wil jij ook deze zomer nog met strakkere benen op het strand liggen? Wil jij die witte broek weer aan zonder dat je putjes zichtbaar zijn? Of zitten sommige broeken net even te strak bij je bovenbenen? Dan is de Cellulite-massage dé oplossing voor jou! Zie wat deze behandeling inhoudt of ervaar dit zelf !

En om de benen compleet 'zomerproof' te maken, zal Monique een demonstratie 'Body-sugaring' geven. Dit is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta.

 

14.30u: demonstratie 'Op Verzoek'

Vragen of vrijblijvend kennismaken met één van onze andere behandelingen? Vraag het en wij laten het je zien!

 

15.00u: borrel