top of page

Archief 2018

December 2018

Deze maand gaan wij weer volop cadeautjes weggeven aan iedereen die deze maand voor een behandeling naar de praktijk komt. Net als ieder jaar mag iedere cliënt na afloop van de behandeling een lootje trekken en zijn/haar cadeau direct in ontvangst nemen. Daarnaast ontvangt ook iedereen een bedankje voor het vertrouwen in het afgelopen jaar.

Vorige week hebben wij een nieuwe behandeltafel in praktijkruimte 1 in gebruik genomen. Deze tafel biedt nóg meer ligcomfort tijdens onze behandelingen. Kom en ervaar het zelf!

Komend jaar is ons jubileumjaar: op 1 april 2019 bestaan wij alweer 5 jaar !! Vanaf januari zal je daar al iets van gaan merken. Dus houd onze website, nieuwsbrief en Facebook-pagina de komende maanden goed in de gaten voor alle geplande feestelijkheden. We kunnen nu alvast vertellen dat we op 1 april een hele nieuwe behandeling gaan onthullen!

Wij wensen iedereen vanaf hier een gezellige decembermaand en alvast hele gezellige en ontspannen feestdagen! 🎅🎄✨

November 2018

Veel mensen hebben de eerste griepverschijnselen alweer gehad; het is weer echt herfst in Nederland! Onlangs plaatsten wij op Facebook een bericht over de Chi Spierolie die bij problemen aan de luchtwegen (verkoudheid, keelklachten) uitkomst kan bieden. Wij zijn hier al heel enthousiast over en inmiddels een aantal van onze Facebook-volgers ook! Wil jij ook niets missen van dit soort fijne producten? Volg (like) ons dan ook op Facebook.

Vanaf 1 januari zijn wij helaas genoodzaakt voor een aantal behandelingen een kleine prijswijziging door te voeren. Niet alleen hebben leveranciers de prijzen van de oliën verhoogd, ook zal per 1 januari op last van de regering voor een aantal producten de BTW worden verhoogd. De verhoging zal max. € 2,50 per behandeling zijn. In onze nieuwsbrief kun je lezen om welke behandelingen het gaat.

Oktober 2018

Na wederom een drukke septembermaand, starten wij oktober met een welverdiende vakantie. Even een paar dagen rust, zon en ontspanning om weer op te laden voor de komende herfst- en winterperiode. Gedurende deze periode zijn wij wel telefonisch en per mail bereikbaar. Spreek je bericht dus gewoon in of mail ons en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!
Vanaf 8 oktober ontvangen wij onze cliënten graag weer voor 1 van onze heerlijke behandelingen.

September 2018

De introductie van het IPB-en op het Andullatiematras blijkt een groot succes. Veel cliënten besluiten op het laatste moment toch nog even 20 minuten van de voordelen van het matras te genieten. Zo gaan zij nóg meer ontspannen naar huis.  Meer weten? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Eind oktober gaan we weer mediteren. Deze serie zit inmiddels al vol, maar momenteel overwegen wij een 2e serie in te plannen. Lees daar hier meer over.

 

De praktijk zal van 26 september t/m 7 oktober gesloten zijn - dan gaan wij even genieten van een aantal dagen rust. Wil jij vóór die tijd verzekerd zijn van een behandeling, neem dan snel contact op - er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.

Augustus 2018

Één van de meest favoriete behandelingen van dit moment is de Manuele Lymfe Drainage - DÉ behandeling tegen dikke enkels en benen door vocht vasthouden. Een zachte maar zeer effectieve behandeling bij één van de gevolgen van het warme weer. Lees er hier meer over.

Vanaf deze maand kun je bij ons ook IPB-en: tegen gereduceerd tarief een behandeling boeken op het Andullatie-matras! Ben jij voor één van onze andere behandeling in onze praktijk, wil jij aansluitend nog een behandeling op het matras en is er nog plaats? Dan kun je deze nu nóg voordeliger bijboeken. Kijk op onze actiepagina voor alle ins en outs van deze actie.

Augustus lijkt iets rustiger te worden, maar dat geeft ons ook weer ruimte om na te denken over nieuwe acties, workshop, meditaties en behandelingen. Wil jij last-minute toch nog een afspraak maken? Hou dan onze maandaanbieding in de gaten - dat kan je zomaar 20% korting opleveren! 

Juli 2018

Afgelopen maand zijn wij aanwezig geweest bij een kennisbijeenkomst van Vitakruid over de Overgang. Hier zijn wij nóg enthousiaster geworden over hun producten, welke nu ook op bestelling bij ons verkrijgbaar zijn. Komende maand zal bij ons dan ook in het teken staan van de overgang en de hormonen - zo ook in deze nieuwsbrief en de aanbieding van de maand

In juli en augustus zijn wij gewoon geopend en zien wij je graag voor één van onze heerlijke behandelingen in de praktijk! En voor diegenen die komende maand al op vakantie gaan: heel veel plezier en vooral ontspannen!

Juni 2018

Onze cliënten en nieuwsbrieflezers hebben 24 mei jl ons Privacy Statement via de e-mail ontvangen. Ook wij vinden de privacy van onze cliënten uiteraard erg belangrijk. Klik hier voor meer informatie.

De nieuwe behandeling, de Chinese Buikmassage, is afgelopen maand zeer enthousiast ontvangen. De cliënten die deze behandeling ondergingen, merkten na 2 of 3 behandelingen al een betere stoelgang en vaak een minder gespannen buik. Wederom mooie resultaten dus!

En ook de behadelingen op het Andullatie-matras zijn nog steeds een succes. Daarom deze maand een leuke aanbieding bij aanschaf van een 10-rittenkaart.

In de maanden juli en augustus hebben wij voor de avonden weer aangepaste openingstijden. Wil jij in deze maanden zeker zijn van een behandeling in de avond, maak dan snel een afspraak - er is nog beperkt plek.

Mei 2018

Op 1 april bestond onze praktijk alweer 4 jaar en dat hebben we uitgebreid gevierd op Facebook met veel leuke acties! Maar liefst 9 nieuwe cliënten mochten wij de afgelopen maand kennis laten maken met onze behandelingen. Ook ontvingen wij veel lieve felicitaties, waarvoor nogmaals iedereen bedankt! Op naar de 5 jaar!

Verder zijn wij afgelopen maand druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de nieuwe privacywet, welke per 25 mei as van kracht wordt. Komende maand ontvangen onze vaste cliënten en onze nieuwsbrieflezers meer informatie over deze nieuwe wet.

Deze maand werken wij i.v.m. privé-omstandigheden beperkte tijden en zijn wij eind van de maand mogelijk zelfs 2 weken gesloten. Wel zijn wij in deze periode gewoon telefonisch of per e-mail bereikbaar.

April 2018

1 april - onze officiële oprichtingsdatum!! Inmiddels alweer 4 jaar geleden en nog steeds mogen wij dagelijks veel cliënten helpen. Vanaf deze plek willen wij onze vaste cliënten dan ook ontzettend bedanken voor hun vertrouwen in onze praktijk!! Afgelopen maand hebben wij iedereen al 'getrakteerd' op een gratis Andullatiebehandeling en vandaag (zondag 1 april) vind je op Facebook een aantal leuke acties om dit te vieren. 

Door de vele enthousiaste reacties op de Andullatietherapie hebben wij besloten deze behandeling in ons vaste aanbod op te nemen.  We hebben inmiddels al een aantal succes-behandelingen bij onze proefpersonen en ook de nieuwe cliënten mogen uitvoeren, waarna zij na 1 of 2 losse behandelingen al overgegaan zijn op de aanschaf van een 10-rittenkaart.

Komende maand starten wij met de opleiding 'Massage bij Oncologie' en ook start de cursus 'Chinese Buikmassage'. Over deze laatste nieuwe behandeling zullen wij volgende maand meer vertellen in onze nieuwsbrief.

Maart 2018

Op Facebook  naderen we de 750 likes en om dit te vieren verloten wij, net als bij de 500 likes, weer 2 cadeau-pakketten. In onze nieuwsbrief van maart kun je hier meer over lezen.

Tevens mogen wij op 1 april alweer ons 4-jarig bestaan vieren. En ook dit laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. Houd daarom onze website, Facebook-pagina en nieuwsbrief volgende maand goed in de gaten!

In maart gaan wij een proef doen met Andullatietherapie. Een nieuwe therapie gericht op pijnverlichting, betere prestaties van het lichaam en wellness. Klik hier voor meer informatie en mocht je willen deelnemen aan de proef, stuur ons dan een e-mail voor meer informatie. Indien de proef een succes blijkt, zullen wij deze behandeling in ons aanbod opnemen. 

Daarnaast kunnen wij hier alvast melden dat er nog 2 nieuwe behandelingen aan gaan komen. Ook daarover later meer!

Februari 2018

Veel mensen hadden afgelopen maand last van griepverschijnselen en moesten hun afspraak helaas verschuiven. Anderen konden wij juist direct helpen bij verstoppingen aan holtes en luchtwegen met de Oorkaarsbehandeling. Deze is voor veel mensen, vanwege het onbekende, eng. En dat is jammer, want juist deze behandeling is bij o.a. verkoudheid zó effectief!

Vanaf vorige maand kun je bij ons ook terecht voor de zogenaamde Warmies - heerlijke warmteproducten voor jong en oud. Lees hier in onze nieuwsbrief meer over of klik hier voor alle mogelijkheden. Of vraag er naar bij een behandeling; we laten het je graag zelf ervaren!

Achter de schermen zijn we nog steeds bezig met nieuwe behandelingen. Zodra hier meer definitief over bekend is, zullen we dit uiteraard melden in onze nieuwsbrief.

Januari 2018

Allereerst wensen wij iedereen een geweldig gezond en ontspannen 2018, met veel liefde, voorspoed en geluk! 

De afgelopen maand hebben we niet alleen heel veel cadeautjes en bedankjes mogen weg geven, maar ook ontvangen van onze vaste cliënten - zó lief !!

Helaas gaat de voorgenomen opleiding voor Borstweefseltherapie niet door, maar wij blijven op zoek naar nieuwe behandelingen voor nóg meer ontspanning en hulp bij klachten in 2018. 

Vanaf donderdag 4 januari is de praktijk weer geopend voor behandelingen. Graag verwelkomen wij iedereen het komende jaar weer voor één van onze heerlijke behandelingen!

bottom of page