top of page

Archief 2021

December 2021 

De huidige Corona-maatregelen maken het gelukkig nog steeds mogelijk dat wij  geopend mogen blijven, waar wij uiteraard heel blij om zijn. Volg ons laatste Corona-nieuws hier

Wanneer er geen nieuwe lockdown of extra maatregelen meer komen mbt Corona, zullen wij per 1 januari as de zogenaamde Corona-verhoging op onze tarieven terugdraaien. In onze praktijk wordt weer enigszins normaal gewerkt, waardoor wij een verhoging om deze reden niet meer nodig vinden. Wel zijn wij door de diverse prijsstijgingen van o.a. energie en leveranciers helaas genoodzaakt dit jaar voor alle behandelingen een prijswijziging door te voeren. Op de behandelingen die vorig jaar al verhoogd zijn, zullen wij derhalve de zgn Corona-verhoging handhaven. Op de behandelingen waar afgelopen jaar GEEN verhoging voor is doorgevoerd, zal er een minimale extra verhoging worden doorgevoerd van max. € 2,50 per behandeling. ALLE afspraken die dit jaar nog gemaakt worden voor januari, zullen voor het oude tarief berekend worden. Klik hier voor een overzicht van alle geldende tarieven.

In deze laatste maanden van het jaar richten wij ons ook al enigszins op het nieuwe jaar en de eventuele nieuwe mogelijkheden binnen de praktijk. Er is nog niets concreets, maar wel zijn wij bezig met een mogelijke nieuwe behandeling in het kader van pijnbestrijding. Houd ons dus in de gaten 😉

November 2021

Langzaam bereiden we ons voor op de komende feestdagen; de kerstgeschenken zijn binnen, de laatste cadeautjes voor de december-lootjes-maand worden aangeschaft... en de agenda stroomt al langzaam vol. Mocht jij dus zeker willen zijn van een ontspannende behandeling vóór de feestdagen, plan deze dan tijdig in.

Het zal niemand ontgaan zijn; Corona speelt weer een steeds grotere rol in onze samenleving. Ook al willen wij geen onderscheid maken tussen wel of niet gevaccineerden, toch blijven wij voorzichtig. Wij schudden nog steeds geen handen, verzoeken iedereen nog steeds de handen te ontsmetten bij binnenkomst en vragen iedereen bij klachten thuis te blijven. Maar iedereen is bij ons welkom en dat zal ook altijd zo blijven.

Oktober 2021

Vanaf 1 oktober is de praktijk weer geopend en worden alle behandelingen hervat. Veel cliënten hebben de afspraken doorgepland, waardoor het momenteel vrij druk is. Daarom hanteren wij nog steeds een nieuwe-cliëntenstop, aangezien wij onze vaste cliënten ook willen blijven behandelen binnen de termijn wat nodig is. Wel kunnen wij nieuwe cliënten op een wachtlijst plaatsen. Mocht je dit willen, neem dan gerust contact met ons op.

Wegens persoonlijke omstandigheden hebben wij besloten om definitief de avonden geen behandelingen meer te geven. Indien het voor cliënten niet mogelijk is binnen de vaste openingstijden een afspraak te maken, zullen wij met hen samen kijken naar alternatieve mogelijkheden.

September 2021

De gehele maand september zal de praktijk gesloten zijn voor behandelingen. Wij zijn dan ook minimaal bereikbaar via mail en telefoon. Vanaf 1 oktober zijn wij weer bereikbaar.

Augustus 2021

In de vorige nieuwsbrief lieten we het al voorzichtig doorschemeren en inmiddels is de kogel door de kerk: de gehele maand september zal de praktijk gesloten zijn voor behandelingen. Dit omdat wij wegens privé-redenen even langere tijd op moeten laden. Dit betekent dat de agenda voor zowel augustus als oktober al aardig vol begint te raken. Wil jij komende maand dus tóch nog een ontspannen momentje voor jezelf in willen plannen, neem dan tijdig contact met ons op. En vergeet komende maand ook niet om tijdig je Magnesium-producten of supplementen te bestellen, zodat je ook in september genoeg in huis hebt.

Juli 2021

 

Gedurende de zomermaanden juli en augustus zijn wij gewoon geopend op de normale tijden. Mogelijk zijn wij in september wel gesloten, maar daarover meer in de volgende nieuwsbrief. 

Hoewel veel mensen denken dat dit voor ons een rustige periode is, blijkt dat ieder jaar (gelukkig) toch niet zo te zijn. Integendeel! Dus mocht jij nog voor je vakantie - of tijdens je vakantie - zeker willen zijn van een plekje voor één van onze ontspannende behandelingen, neem dan tijdig contact met ons op, want de agenda loopt al aardig vol. Zorg dat jij in ieder geval relaxed op vakantie gaat!

Juni 2021

Steeds meer nieuwe cliënten weten de weg naar onze praktijk te vinden. Toch hebben wij momenteel nog steeds een stop voor nieuwe cliënten. Niet omdat we geen nieuwe cliënten willen, maar uiteraard willen wij onze bestaande cliënten ook op regelmatige basis kunnen blijven behandelen. Wel hanteren wij een zgn wachtlijst en zullen wij, zodra wij weer ruimte hebben, contact opnemen met potentiële cliënten om hen alsnog in te plannen. 

 

Komende maand starten wij weer met een nieuwe opleiding, nl die van Magnesium Consulent. Al lange tijd werken wij in de praktijk met de Zechsal producten en na deze opleiding hopen wij onze cliënten nóg beter te kunnen adviseren welke producten te gebruiken. De eindopdracht bestaat uit het begeleiden van 1 cliënt met behulp van de theorie en de producten. Via Facebook zullen wij tzt een oproep doen voor deze cliënt. Houd de komende tijd onze pagina dus goed in de gaten!

Vanaf deze maand vind je de maandelijkse aanbieding van Zechsal ook terug op onze eigen website. Ga hiervoor naar onze speciale actiepagina.

Mei 2021

In onze praktijk werken en verkopen wij regelmatig (met) de magnesiumproducten van Zechsal - producten die het magnesiumniveau van buitenaf aanpakken. Veel van onze cliënten gebruiken deze producten al met veel enthousiasme. Om een nóg beter klantadvies te geven over welke producten wanneer te gebruiken, gaan wij ons in het komende jaar nóg meer specialiseren in deze producten door een opleiding te gaan volgen tot Magnesium Consulent. Eind deze maand beginnen wij hier mee en zullen iedereen middels onze nieuwsbrief uitgebreid op de hoogte houden.

April 2021

Vandaag, 1 april, bestaat de praktijk alweer 7 jaar ! 🎉🎉 Natuurlijk ben ik daar trots op en is dit reden voor een feestje. Maar dit jaar voor het eerst zonder mijn lieve ouders en dan ook nog de Corona-maatregelen. Dus op alle fronten anders dan voorgaande jaren. Toch hebben wij afgelopen week de cliënten die een afspraak hadden verrast met een kleine attentie en lanceren wij vandaag eindelijk weer een nieuwe behandeling, die we ook nog eens voor een leuke introductieprijs aanbieden! 

Verder zullen wij komende maand onverwachts 2 weken gesloten zijn voor een korte vakantie. Alle cliënten die reeds een afspraak hebben staan, zullen wij hier zo snel mogelijk van op de hoogte brengen.

Maart 2021

Tranen van blijdschap rolden vorige week over onze wangen! We mogen weer open!! Na 2,5 maand niet werken kunnen we vanaf 3 maart, met inachtneming van strikte maatregelen, de deuren weer openen. Nou werkten we vóór deze laatste lockdown al onder diezelfde omstandigheden, dus daar verandert voor ons niet veel aan.

 

Direct na de persconferentie stond de telefoon al roodgloeiend en de afgelopen dagen hebben wij getracht iedereen persoonlijk te bellen om de afspraken die wij hebben moeten afzeggen weer in te gaan plannen. Mocht je niet willen wachten, dan kun je uiteraard ook zelf contact opnemen.

Vanaf hier willen wij toch nog eens benadrukken intens dankbaar en blij te zijn met jullie geweldige cliënten en volgers! De afgelopen maanden zijn we ook weer overladen met lieve appjes, kaartjes, bloemen en nog veel meer steunbetuigingen! Dit gaf ons de kracht en het vertrouwen om moed te houden, hoe moeilijk soms ook. 🙏💞 De komende tijd gaan we weer keihard aan de slag; niet alleen om onze buffer weer op te bouwen, maar ook om jullie weer van alle klachten af te helpen. Wellicht ten overvloede, maar omdat wij ons nu een uitbraak niet kunnen permitteren, vragen wij iedereen met klem om bij de minste klachten mbt Corona NIET naar de praktijk te komen. We moeten voorzichtig blijven en zelf hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Dank jullie wel hiervoor en vanuit de grond van ons hart: Heel graag tot snel in de praktijk !! 🙌👣🙏🥰

Februari 2021

Deze maand gaan we ook een Magnesium Challenge starten van 2 weken, en wel op 22 februari as. Ga voor meer informatie naar onze Facebook-pagina (ook als je geen Facebook hebt, kun je hier kijken) of neem contact met ons op voor meer informatie!

Helaas is de praktijk nog steeds gesloten i.v.m. de lockdown. Dus nog even geen nieuwe behandeling, maar deze gaan we zéker later dit jaar alsnog introduceren. Komende week hopen we meer duidelijkheid te krijgen wanneer wij weer mogen gaan behandelen. Kijk hier voor alle ontwikkelingen rondom Corona en de praktijk en blijf op de hoogte wanneer wij weer open mogen.

Januari 2021

 

Allereerst willen wij iedereen een in alle opzichten beter 2021 wensen - veel (vooral!) gezondheid, liefde, ontspanning en blijheid voor iedereen!🍾🥂🎇

 

Helaas is het begin van dit nieuwe jaar voor ons niet zoals we gehoopt hadden, want sinds 15 december is de praktijk in ieder geval tot 19 januari as gesloten voor behandelingen ivm de lockdown. Uiteraard hebben wij alle begrip voor de maatregelen en hopen dan ook dat deze het gewenste effect gaan hebben, zodat het aantal besmettingen afneemt en wij heel snel weer open kunnen. Tot die tijd willen wij iedereen vragen om vooral te blijven denken aan de lokale ondernemers die het nu wederom zo zwaar hebben. Onze cliënten hebben ons in het voorjaar ook zo geweldig ondersteund en wij hopen wederom op deze steun. Speciaal daarvoor hebben we dan ook weer een leuke maandaanbieding gemaakt, welke je hier kunt vinden. In onze nieuwsbrief vind je tevens een aantal producten om zelf aan je immuunsysteem te werken en nog een aantal SALE-producten. Mocht je deze nog niet ontvangen, meld je dan aan op deze pagina (onderaan) of mail ons als je wil dat wij deze naar je toesturen. 

 

Door de huidige sluiting van de praktijk is de introductie van onze nieuwe behandeling ook uitgesteld; deze hopen wij nu per 1 februari te kunnen gaan introduceren. Nog even geduld dus... 😊 

 

We hopen iedereen weer spoedig in de praktijk te mogen verwelkomen. Tot die tijd: zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf gezond!🙏💖

bottom of page