top of page

Archief 2017

December 2017

 

Deze maand pakken wij weer flink uit met onze jaarlijkse lootjes-actie. De cadeautjes zijn al ingepakt, dus iedereen die deze maand voor een behandeling komt, gaat niet met lege handen naar huis! 

 

Volgende week ronden wij de laatste meditatie-serie van dit jaar af. Ook door deze groep dames zijn de meditaties weer enthousiast ontvangen, wat ons heeft doen besluiten dit volgend jaar weer te gaan herhalen. Je kunt je nu al opgeven, zodat je als eerste op de hoogte gebracht wordt van de nieuwe data. 

Dit jaar zal de praktijk rond de feestdagen gesloten zijn voor behandelingen van donderdag 21 december 2017 t/m woensdag 3 januari 2018. Wel zijn wij geopend voor het aankopen van cadeau-bonnen of cadeautjes.

Wil jij vóór die tijd nog genieten van één van onze heerlijke behandelingen, zorg dan dat je tijdig een afspraak maakt. Of wil je het nieuwe jaar goed beginnen? Ook dan raden we je aan tijdig een afspraak te maken, want ook in de eerste weken van het nieuwe jaar belooft het wederom weer lekker druk te worden.

Wij wensen iedereen hierbij alvast een hele mooie feestmaand met gezellige kerstdagen en een geweldige jaarwisseling! 

November 2017

Deze maand wordt bij ons de maand van ONTSPANNING! In aanloop naar de feestdagen en met dit herfstachtige weer kan iedereen wel wat warmte en ontspanning gebruiken. Speciaal hiervoor hebben wij deze maand een geweldige aanbieding met onze ontspanningsmassages bedacht. Meer informatie hierover vind je hier.

Verder zijn wij deze maand weer begonnen met een nieuwe groep voor de meditaties. Inmiddels hebben wij al 3 aanmeldingen voor een nieuwe groep, welke volgend jaar weer zal gaan starten. Wil jij hier ook bij zijn, meld je dan snel aan. Alle informatie over de thema's vind je op onze speciale meditatie-pagina.

Wij gaan ons de komende maand bezighouden met de feestelijke cadeaumaand december. Naast cadeaubonnen en edelstenen kun je bij ons voor nog meer leuke cadeautjes terecht. Deze vind je vanaf december ook op onze website. En voor iedereen die in december een afspraak bij ons heeft, hebben wij, net als voorgaande jaren, weer een leuke presentje. Heb jij al een afspraak?

Oktober 2017

De R zit weer in de maand en dat hebben we afgelopen maand gemerkt. Ineens was daar de herfst weer met veel regen en kou en dus werden in de praktijk de eerste afspraken voor de hotstone- en kruidenstempelmassages weer gemaakt. Ondank dat wij het ook jammer vinden dat de zomer nu echt voorbij is, is het ook fijn deze zéér ontspannende behandelingen weer te mogen geven. Met de laatstgenoemde behandeling hebben we deze maand een heerlijke actie!

Daarnaast kwamen ook al de eerste verzoeken binnen voor Bach- en/of Star Remedies. Deze bloesems bieden een effectieve ondersteuning als je last hebt van de zgn. 'vallende blaadjes' of even niet lekker in je vel zit.

Afgelopen maand mochten wij ook weer een workshop Hotstone-massage geven aan 2 zeer enthousiaste dames. Er staan nog een paar workshops in de planning waar je je nog steeds voor kunt opgeven. Kijk hier voor meer informatie.

September 2017

De zomervakantie is nu bijna ten einde. Iedereen is weer terug en hoewel onze praktijk de gehele zomer geopend was, neemt de drukte langzaam weer toe. Afgelopen week mochten we zelfs in 1 week maar liefst 4 nieuwe cliënten verwelkomen - daar zijn we uiteraard heel blij mee!

Deze maand geven we alweer de 1e workshop van dit najaar en ook starten we halverwege deze maand weer met de meditaties. En ook hebben we nu al een paar leuke acties in petto voor de laatste paar maanden - houd hiervoor onze Facebook-pagina en/of onze nieuwsbrief in de gaten! De eerste actie kun je hier al vinden.

Augustus 2017

Afgelopen maand hebben veel cliënten gebruik gemaakt van de juni-aanbieding - zij gaan met een lekker ontspannen gevoel en leeg hoofd op vakantie  En deze cliënten zien we in augustus ook weer terug voor hun 2e behandeling. Zelf gaan wij ook deze zomer weer gewoon door met behandelen, dus mocht je nog geen afspraak hebben gemaakt voor één van onze ontspannende behandelingen, dan kan dat nog steeds - we hebben nog een aantal plekken vrij voor komende maand.

De meditaties zitten voor komend najaar vol; mocht je toch nog bij één van deze sessies willen zijn, laat het ons dan weten. We werken inmiddels met een reservelijst, dus wellicht kun je er alsnog bij zijn.

Ook deze maand zijn wij gewoon geopend en hebben nog een aantal plaatsen vrij. Mocht jij komende maand nog behoefte hebben aan ontspanning, dan zien we je graag in onze praktijk!

Juli 2017

Met het einde van juni is tevens de 1e helft van het jaar alweer voorbij. Dit half jaar is werkelijk voorbij gevlogen! Weer veel nieuwe cliënten mogen verwelkomen, aan leuke events mogen deelnemen, bijzondere meditatie-sessies mogen geven en ook weer nieuwe plannen voor het komende half jaar gemaakt. Al met al voor ons een méér dan geslaagd half jaar!

Afgelopen maand vond de laatste meditatie-avond plaats van de serie van dit voorjaar. De dames van deze groep hebben unaniem besloten het 2e programma komend najaar ook te gaan volgen. Dit heeft ons mede doen besluiten om na de herfstvakantie weer met een nieuwe groep te starten voor het 1e programma, waar inmiddels al 3 aanmeldingen voor zijn. Lees verder hier meer over deze serie.

In verband met de vakantieperiode zijn wij de komende 2 maanden nog maar 1 avond per week geopend. Deze avonden zitten inmiddels al helemaal vol. Wel werken wij tegenwoordig ook met een zgn. 'reservelijst' - bij een evt. uitvaller nemen wij dan alsnog contact op. Mocht je hier gebruik van willen maken, laat het ons dan gerust weten. Vanaf september kun je weer 2 avonden per week bij ons terecht, echter adviseren wij zo veel mogelijk vooruit te plannen, aangezien de avonden erg geliefd zijn. Overdag zijn wij gewoon geopend volgens de bekende openingstijden.

Mocht je deze maand al op vakantie gaan, dan wensen wij jullie heel veel plezier en ontspanning toe. En voor de thuisblijvers zorgen wij graag voor toch een beetje ontspanning!

Juni 2017

Mei was, mede door de vakantie in april, een zeer drukke maand met behandelingen. Onze vaste cliënten waren blij dat we er weer waren, maar daarnaast meldden zich ook weer een aantal nieuwe cliënten voor een behandeling.

 

Door de warmte van de laatste weken kregen veel mensen - mannen én vrouwen - ook weer last van vocht vasthouden, met name in de benen. Tijd voor de Manuele Lymfedrainage dus! Daarom hebben we voor deze behandeling een leuke aanbieding gemaakt (zie onze actiepagina).

Komende maand draaien we nog op volle sterkte, echter in de maanden juli en augustus hebben we de openingstijden in de avond aangepast. Gedurende deze 2 maanden zal de praktijk nog slechts 1 avond voor behandelingen geopend zijn. Mocht jij gedurende deze periode toch graag in de avond een behandeling willen, plan deze dan alvast in, aangezien de agenda al aardig vol begint te raken.

Deze maand tevens nog 2 meditatie-avonden, waar we voor de laatste sessie (thema "Ontspannen gaan Slapen") nog 1 plekje over hebben. Deze serie blijft iedere keer weer een feestje om te doen; zo merkte 1 van de deelneemsters na de 2e meditatie (met als thema het 4 chakra - Hartchakra) dat zij direct al meer vanuit haar hart i.p.v. haar denken reageerde. In het najaar zullen wij deze serie weer herhalen. Wil jij daar bij zijn? Geef je dan nu alvast op - dan brengen wij jou als eerste op de hoogte van de nieuwe data.

En vergeet niet dat het zondag 18 juni Vaderdag is - ook voor jouw liefste (schoon-)vader of partner hebben wij heerlijke behandelingen. Verras hem daarom met een cadeaubon, welke tegen elk gewenst bedrag of behandeling verkrijgbaar zijn.

Mei 2017

April was een korte maand in de praktijk, daar wij de laatste 2 weken gesloten waren voor behandelingen. Toch is er veel gebeurd in die eerste 2 weken; allereerst bestonden wij 3 jaar - via Facebook en Whatsapp ontvingen wij veel leuke en lieve felicitaties. Iedereen hartelijk dank hiervoor! Daarnaast wilden veel cliënten nog graag een behandeling, anderen kwamen langs voor aanschaf van één of meerder Edelstenen i.v.m de aanbieding van de maand en weer anderen meldden zich aan voor de meditaties die vanaf 8 mei weer van start gaan (hierover vind je verder in deze nieuwsbrief meer informatie). En dan waren wij ook nog op 2 Ladies Events te vinden, welke zeer druk bezocht werden. In Zwaanshoek haalden we met elkaar een kleine 500 euro op voor Pink Ribbon en ook in Vogelenzang stonden de dames in de rij voor een kennismakingsbehandeling. Al met al een gezellige drukte en fijn begin van de lente!

Komende maand is het weer Moederdag. Voor de liefste moeders hebben wij deze maand ook weer leuke aanbiedingen. Houd hiervoor onze Facebookpagina goed in de gaten!

April 2017

Afgelopen maand vierden we hier de verjaardag van de eigenaresse van de praktijk door maar liefst 3 behandelingen te verloten! Inmiddels zijn de winnaars ook geweest en hebben bijzonder genoten van hun gewonnen prijs!

Maart betekent ook het begin van de lente en wie wordt daar niet blij van? Tijd voor nieuwe ideeën, waar wij dan ook druk mee bezig zijn. Zo vind je op onze website nu ook meer informatie over Edelstenen en hun geneeskrachtige werking. En ook zijn wij 2 en  april te vinden op 2 Ladies-evenementen. Hierover vind je hiernaast meer informatie.

Maar vandaag vieren wij een feestje - vandaag bestaan wij nl 3 jaar !! Kijk op onze Facebook-pagina voor een leuke compilatie aan foto's van de afgelopen jaren.

Maart 2017

 

Begin van de maand kondigden we het al aan: een verrassingsactie - de vraag was alleen: Wanneer?
Vandaag, 9 maart, is de eigenaresse van onze praktijk 46 jaar geworden en dat vinden wij reden voor een feestje! 
Om dit te vieren worden onder de eerste 46 felicitaties die
via facebook, de website of e-mail binnenkomen, maar liefst
3 verschillende behandelingen verloot !! Laat dus NU je 
felicitatie via ons contactformulier achter en wie weet ben jij één van de winnaars!!

Voorwaarden:
- alleen felicitaties die vandaag binnen komen, doen mee met de verloting
- gekeken wordt naar het tijdstip van binnenkomst (via welk medium dan ook)
- winnaars ontvangen persoonlijk bericht via hetzelfde kanaal als de felicitatie
- alle namen worden uiterlijk vrijdag 10 maart hieronder bekend gemaakt
- gewonnen behandelingen mogen niet geruild worden voor een andere behandeling, zijn niet overdraagbaar of zijn niet inwisselbaar tegen geld

 

* * *

 

We hebben weer een leuke maand achter de rug, welke voornamelijk in het teken van 'De Liefde' stond. Zo mochten wij weer diverse cadeaubonnen en massage-setjes, om zelf je persoonlijk massage-olie te maken, feestelijk inpakken (voor degenen die dat gemist hebben: met moederdag komt dit leuke geschenk weer terug - houd hiervoor onze Facebook-pagina in de gaten!).

 

Maar komende maand hebben wij ook een leuke actie bedacht, waar iedereen aan mee kan doen. Deze verrassingsactie is slechts 1 dag geldig, dus het is belangrijk om dagelijks onze facebook-pagina en websie in de gaten te houden om dit niet te missen.

 

Verder zijn wij druk met de voorbereidingen voor 2 ladies-events: de eerste op zondag 2 april in Zwaanshoek en de 2e op vrijdagavond 7 april in Vogelenzang. Houd hiernaast onze agenda in de gaten voor de laatste informatie.

Februari 2017

De kop is er weer af, de eerste maand ligt alweer achter ons. De afgelopen maand mochten wij weer een aantal nieuwe cliënten verwelkomen in onze praktijk - zij wilden het nieuwe jaar goed beginnen. Hoe leuk was het dan ook om al na de 1e behandeling reacties te krijgen hoe bijzonder ze de behandeling vonden en wat het met hen gedaan had. Belooft veel goeds voor het komende jaar!

 

Zelf mochten wij een verdiepingsdag bijwonen van de Star Remedies. Deze bijzondere bloesems zijn nu ook in onze praktijk verkrijgbaar. Al vanaf het begin werken wij met de Bach-bloesems en Star Combinatie-remedies. Maar vanaf nu dus ook met de losse bloesems van Star Remedies. Deze werken op een hoger niveau (trilling) dan de Bach, maar kunnen ook gecombineerd gebruikt worden.
Binnenkort vind je hier meer informatie over op onze website. Wil je hier nu al meer over weten? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over. Meer informatie over de Bach vind je hier.

 

Ook deze maand hebben we weer een leuke maandaanbieding - kijk hier voor meer informatie. Maar vergeet ook VALENTIJNSDAG niet - dinsdag 14 februari as !! Hoe leuk is het om  jouw partner, vader/moeder, vriend/vriendin een ontspannend cadeau te geven in de vorm van een behandeling of cadeaubon? Deze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag.

Heb jij een kleiner budget? Geef dan één van onze mooie edelstenen cadeau - deze zijn al verkrijgbaar vanaf € 3,50.

Januari 2017

 

Uiteraard beginnen we het nieuwe jaar met onze cliënten en website-bezoekers een fantastisch 2017 te wensen - voor iedereen veel liefde, geluk, gezondheid, ontspanning en vooral (innerlijke) rust !! Maak er een bijzonder jaar van !!

 

Na een vakantieperiode van 2 weken is de praktijk vanaf donderdag 5 januari weer geopend voor behandelingen. De eerste weken beloven alweer volop drukte - fijn om onze cliënten weer te mogen helpen!

 

Vanaf eind deze maand gaan wij in de praktijk ook werken met de losse bloesems van Star Remedies. Vanaf het begin werken wij al met de Bach-Remedies en de Combinatie Remedies van Star Remedies, maar afgelopen jaar mochten wij zelf ook ervaren hoe bijzonder werkzaam de losse remedies van Star Remedies zijn. Houd de website in de gaten voor meer informatie hierover. Uiteraard blijven wij ook werken met de Bach-Remedies.

bottom of page