top of page

Archief 2022

December 2022

 

Vanaf 22 december zal de praktijk 2 weken gesloten zijn voor behandelingen, zodat wij ons ook weer op kunnen laden voor een nieuw jaar, waarin we graag weer iedereen een beetje ontspanning willen geven in deze gekke wereld. We hebben nog een paar plekjes vrij in december, dus mocht je nog een afspraak willen maken, wacht dan niet te lang. 🙌👣🍀

Wij willen onze lezers alvast hele ontspannen feestdagen wensen en voor 2023 veel gezondheid, rust en ontspanning. Wij staan ook in het nieuwe jaar weer graag voor je klaar!🥂🌟🎉🧡

November 2022

De laatste week van oktober zijn wij er nog even tussenuit geweest in eigen land en verbleven hierbij in verschillende hotels. Ook hier hebben wij een aantal nieuwe massages uitgeprobeerd om te kijken of we ons aanbod wellicht weer uit kunnen proberen. We zijn er nog niet helemaal uit, maar gaan zéker proberen volgend jaar weer een nieuwe behandeling te introduceren. Zou jij graag een specifieke behandeling bij ons willen ondergaan? Laat het ons dan gerust per e-mail weten; dan nemen wij dit zeker mee in onze overweging.

 

De energieprijzen zijn de afgelopen maanden enorm gestegen. Dit noodzaakt ons helaas ook om onze prijzen vanaf 1 januari 2023 wederom te verhogen. De exacte verhoging is nog niet bekend, maar hopen wij volgende maand in oa onze nieuwsbrief te kunnen melden. Uiteraard zullen wij proberen de verhoging zo minimaal mogelijk te houden en zoals je van ons gewend bent, zal het oude tarief berekend worden voor alle afspraken voor januari die nog dit jaar gemaakt zijn.

Oktober 2022

De tijd van de beurzen en open dagen van onze leveranciers is weer aangebroken, dus richten wij ons na lange tijd ook weer eens op mogelijke nieuwe behandelingen en/of uitbreidingen. Er komt alweer veel leuks voorbij, maar zodra er iets definitiefs te melden valt, lees je het uiteraard hier of in één van onze nieuwsbrieven.

 

Hoewel het pas net oktober is, zijn wij achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor december. Zo kregen wij vorige week onze kerstgeschenken al binnen - en wat een feestje is dat ieder jaar weer! Wat dit jaar ons kerstgeschenk is houden we nog even geheim. Maar 1 advies: maak tijdig een afspraak voor december, zodat ook jij dit geschenk mee naar huis mag nemen!

 

Vanaf deze maand kun je bij ons weer terecht voor de 'warme' wellness-behandelingen, dus hopen wij je ook deze maand weer te mogen verwelkomen in onze praktijk!

September 2022 

Wij zijn ons inmiddels weer aan het oriënteren voor eventuele nieuwe behandelingen; het blijft tenslotte leuk om ons te blijven ontwikkelen. Afgelopen maand mochten wij al aanwezig zijn bij de therapeutendag van Zechsal, onze vaste leverancier van de Magnesiumproducten. Een zeer interessante dag, waarbij we zelf ook met de voeten in een badje met bad-kristallen mochten zitten, waarna we bv weer veel beter sliepen. Een goede opfrisser van ons geheugen! Mocht jij een specifieke behandeling bij ons missen, laat het ons dan weten. Wellicht doen wij iets met deze tip 🙌

 

Inmiddels wordt het weer iets drukker in de praktijk, dus mocht jij verzekerd willen zijn van een plekje, maak dan tijdig een afspraak!

Augustus 2022

Gedurende de gehele zomervakantie zijn wij gewoon geopend volgens de normale werktijden. Voor augustus hebben wij nog een aantal plekjes beschikbaar, dus maak tijdig je afspraak om het ontspannen gevoel na je vakantie nog lang vast te houden.

Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een mogelijk nieuw logo en wellicht zelfs een nieuwe website. Dit zijn echter langlopende projecten, dus blijf ons hiervoor in de gaten houden!

Juli 2022

De praktijk is van 28 juni t/m 13 juli gesloten voor alle behandelingen. De rest van de zomermaanden zullen wij wel dagelijks gewoon geopend zijn volgens de normale openingstijden, zodat iedereen het ontspannen gevoel na de vakantie nog lang vast kan houden.

Juni 2022

Afgelopen maand zijn wij naast de behandelingen ook druk bezig geweest om weer nieuwe plannen te maken voor de komende maanden. Ook tijdens de zomermaanden zal de praktijk in ieder geval gewoon geopend blijven, dus ook dan kunnen onze cliënten dagelijks bij ons terecht. Wel gaan wij eind juni / begin juli mogelijk zelf met vakantie. Hierover zullen wij op Facebook en evt. in onze volgende nieuwsbrief dan uiteraard melding van maken.

Mei 2022

Wat een feestje was het begin van vorige maand weer! Van diverse cliënten ontvingen wij op vele manieren felicitaties; kaartjes, bloemen, appjes... ontzettend hartverwarmend! Ook van hieruit wederom onze dank hiervoor 🙏🙏🙏 Op naar nog vele mooie jaren!

In onze nieuwsbrief kon je de laatste maanden lezen dat wij bezig waren met 'grootse toekomstplannen'. Inmiddels kunnen we melden dat deze toch nog een jaar vooruitgeschoven worden. Onze vaste cliënten weten inmiddels waar het over gaat: wij hadden plannen om 2 a 3 maanden werkervaring in het buitenland op te doen en aan de Spaanse Zuidkust te gaan werken. Echter duurt het verkrijgen van de vergunning momenteel té lang om deze plannen nog dit jaar te realiseren. Daarnaast zijn er privé ook leuke ontwikkelingen gaande ❤, waardoor het vertrek even geen prioriteit heeft.

April 2022

April is bij ons altijd een feestmaand. Niet alleen omdat het voorjaar dan begonnen is 🌻, maar ook omdat wij ieder jaar op 1 april ons jubileum vieren. Dit jaar bestaan wij alweer 8 jaar !! Voor ons altijd weer een moment om bij stil te staan... want het hebben van een praktijk is niet iets vanzelfsprekends. Daar zijn we ons in de afgelopen jaren maar al te goed bewust van geworden! Daarom willen we ook vanaf deze plek weer een grote DANK JE WEL zeggen tegen al onze (vaste) cliënten 🙏❤️🙏 Op Facebook hebben wij vandaag een leuke actie bedacht, welke alleen vandaag (1 april) geldig is. Ga dus snel naar onze pagina!

 

Vorige maand kon je hier al lezen dat wij bezig waren met het testen van een nieuwe behandeling : Ultrasoontherapie. Met een aantal proefpersonen zijn wij 2 tot 3x per week aan de slag gegaan, wat resulteerde in geweldige resultaten! Bij een aantal cliënten was al na 1 of 2 behandelingen een duidelijk verschil merkbaar. Hierdoor hebben wij besloten deze behandeling definitief in het aanbod op te nemen. Lees hier meer over deze therapie en tevens gebruik maken van een extra voordelige aanbieding met deze behandeling! 

Twee jaar geleden zijn wij in de 1e Corona-periode begonnen met de eerste Magnesium Challenge. En met succes! In die tijd hadden veel mensen – bewust of onbewust - veel stress, welke gepaard gingen met meer lichamelijke klachten door oa het thuiswerken. Nog steeds horen wij deze klachten onder onze cliënten.

Kun jij, je partner of je kinderen ook wel wat extra ontspanning gebruiken? Magnesium kan je daarbij helpen; het pakt allerlei (lichamelijke) klachten bij de bron aan, ondersteunt het lichaam bij ruim 300 (!) processen en zorgt dat je je snel beter voelt. Zo ervaren onze cliënten een diepere slaap en worden ze uitgerust(er) wakker. Een natuurlijk ‘herstel’ voor lichaam en geest zorgen ervoor dat je je beter voelt. 

Op 11 april starten we wederom met een Challenge. Hoe werkt het?

- je meldt je bij ons aan (zie mogelijkheden hieronder)

- wij bestellen een magnesiumpakket, bestaande uit 3 speciaal geselecteerde producten (goed voor twee weken gebruik voor thuis op de bank)

- bij aflevering van dit pakjet ontvang je tevens een gebruikersinstructie en 2 checklists

- én je wordt gedurende 14 dagen persoonlijk (op afstand) begeleidt door mij.

 

Dus: heb jij last van piekeren, kramp, spierspanning, slecht slapen of hoofdpijn? Geef je dan snel op! De Challenge begint maandag 11 april en duurt 2 weken. De kosten zijn € 38,50, inclusief begeleiding. Aanmelden kan via email (info@vpnv.nl) of Whatsapp (06-22692711). Uiterste aanmelddatum is woensdag 6 april as.

Maart 2022

Afgelopen maand hebben wij op Facebook een oproep gedaan voor proefpersonen voor een mogelijk nieuwe behandeling. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor mensen met artrose, reuma en artritis, maar kan ook ingezet worden bij aandoeningen als een tennis-/golfarm, kneuzingen en huidproblemen. De eerste uitkomsten lijken al veelbelovend. Volgende maand zullen wij hier in onze nieuwsbrief meer aandacht aan besteden. Maar houd ook onze Facebook-pagina in de gaten; mogelijk vind je er hier al eerder alle informatie over.

Verder zijn wij afgelopen maand met grootse toekomstplannen bezig geweest, welke mogelijk al op korte termijn gerealiseerd gaan worden. Omdat veel nog onzeker is, komen wij hier later via onze website op terug. Wordt dus vervolgd...

Februari 2022

Na een lange tijd met een cliëntenstop gewerkt te hebben, kunnen we nu melden dat er weer iets meer ruimte is voor nieuwe cliënten. Dus mocht jij al lange tijd denken over enige ontspanning voor je lichaam, ervaar jij veel spanning en stress, gaat het thuis of op het werk even niet lekker of heb jij laat van andere mentale of lichamelijke klachten? Neem dan nu contact met ons op voor een intakegesprek en behandeling en gaan wij samen kijken welke van onze behandelingen het beste bij jouw wensen aansluit.

Het blijft lastig omgaan met het Corona-virus. Er zijn dagen bij met veel uitval, mede doordat het advies is dat je bij klachten thuis moet blijven. Dit betekent voor alle contactberoepen dat het nog steeds moeilijk is overeind te blijven, aangezien steun er ook niet meer in zit. Maar wat als het nu een 'gewone' verkoudheid betreft? Daarom hebben wij onze voorwaarden nu enigszins aangepast: heb je lichte klachten, maar wel een negatieve (thuis)test, dan mag je gewoon naar onze praktijk komen, echter wel met mondkapje. Kijk hier op de website voor alle informatie omtrent Corona in onze praktijk. 

 

Door de diverse verschuivingen hebben wij soms op het laatste moment dus open plekken in de agenda. Mocht jij op onze last-minute lijst geplaatst willen worden, geef dan je mailadres en telefoonnummer door via info@vpnv.nl. Zodra er een plekje vrij komt, nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Januari 2022

Allereerst willen wij iedereen alle goeds en moois wensen voor 2022 - dat het maar weer een jaar vol bijzondere momenten mag worden! 🍾🥂🙌👣🍀

 

Halverwege december was het voor ons nog even spannend; een nieuwe lockdown werd een feit en even leek het erop dat ook wij onze deuren weer moesten sluiten. Echter zorgaanbieders die (verplicht) aangesloten zijn bij de WKKGZ, vallen onder medische contactberoepen. Zo ook onze praktijk. En dus mogen wij in januari gelukkig ook doorwerken 🙏

 

Vanaf woensdag 5 januari gaan wij er weer volop tegenaan. Uiteraard hopen we ook jou snel weer te zien voor één van onze vele mooie behandelingen 🙏🙋‍♀️🙋‍♂️💞

bottom of page