top of page

Acties

Collageen.jpg

MAART-AANBIEDING

 

Deze maand ontvang je bij een Voetreflexbehandeling een GRATIS flesje Nagelolie twv € 9,40!!

Nieuwe actieve formule voor de verzorging van kalknagels. Geformuleerd met de kennis van de meest recente natuurwetenschappelijke inzichten naar de werkzaamheid van bijzondere etherische oliën.

- Oregano olie is rijk aan carvacrol (70%) dat bekend staat om z’n anti-bacteriële werking en schimmelwerende werking. Carvacrol is het nieuwe natuurlijke element waarvan men hoge verwachtingen heeft in de uitwendige behandeling van schimmel- en kalknagels.

- Tea tree olie is afkomstig van de in Australië voorkomende theeboom. De olie staat van oudsher bekend om diens heilzame anti-bacteriële en schimmelwerende werking.

- Ter ondersteuning van de effectiviteit van de bovenstaande oliën is tevens rozemarijnolie en sinaasappelolie toegevoegd.

 

Veel nagelriemoliën zijn erg agressief voor de nagelriemen en omliggende huid. Door de gezonde basis van olijfolie en de toevoeging van jojoba-olie blijft de huid soepel en intact.

 

Gebruik: Eenmaal of tweemaal per dag aangrengen. Vijl de nagels lichtjes eens per week.

 

 

Voorwaarden: 

- Geldt alleen bij behandelingen die in maart plaatsvinden

- Niet inwisselbaar voor geld 

- Maximaal 2 flesjes per persoon

- Aanbieding geldt voor zowel bestaande als nieuwe cliënten

- Niet mogelijk i.c.m. gewonnen behandelingen of andere acties

Zechsal aanbieding van de maand MAART: 

 

Wordt zsm bekend gemaakt.

 

Bestellen kan direct bij de praktijk, maar ook via de website van Zechsal. Vergeet bij het afrekenen dan niet de code 'voetreflex10' te gebruiken voor nóg eens 10% extra korting.

bottom of page