top of page

Archief 2014

December 2014

Vanaf december 2014 zullen er ook geregeld workshops worden georganiseerd. Houd hiervoor goed de agenda op de speciale pagina in de gaten en geef je tijdig op, want vol=vol !!

 

 

November 2014

'De Totale Metamorfose' - unieke samenwerking met Glimz Your Life

In de afgelopen weken hebben intensieve brainstormsessie plaatsgevonden met Esther Roest de Ruiter van Glimz Your Life. Hieruit is een uniek concept gekomen: 'De Totale Metamorfose' - van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Ben jij bv niet gelukkig met je huidige baan, maar weet je ook niet wat je wel wilt? Ben jij ontevreden over een bepaalde situatie, maar weet je niet hoe je daar veranderingen in kunt brengen? Of ben je toe aan een totale verandering qua kleur en kleding? Is 'het leven' van jouw gezicht af te lezen? Dan is dit totale pakket wellicht iets voor jou! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

 

Kruidenstempelmassage

Zoals in oktober al gemeld kun je bij Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep vanaf nu ook terecht voor een Kruidenstempelmassage. Deze heerlijke massage met warme kruidenstempels is niet alleen goed voor de spieren, maar voor het hele lichaam en geest.

 

 

Oktober 2014

Nieuwe behandelingen

Binnenkort kun je bij Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep ook terecht voor een Hotstone-massage, Lymfedrainage-massage en/of een Kruidenstempelmassage. Houd de website vanaf november in de gaten vanaf wanneer deze heerlijke behandelingen geboekt kunnen worden!

 

Een half jaar Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep

Op 1 oktober bestaat de praktijk alweer een half jaar. Een half jaar waarin waarin vele cliënten hun weg hebben gevonden naar de praktijk en waar wij veel voor hebben kunnen betekenen. En uiteraard gaan we door! Houd de komende tijd de website goed in de gaten voor nieuwe, ontspannende behandelingen!

 

 

September 2014

Actiemaand

De gehele maand septemer zal in het teken staan van acties. Mis dit dus niet en houd de actie-pagina goed in de gaten. Deze maand zal spectaculair afgesloten worden met een waanzinnige kortingsactie op 1 oktober as - de dag dat de praktijk alweer een half jaar bestaat!

 

 

Juli 2014

Nieuwsbrief

Per 1 juli verschijnt er maandelijks een nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen de praktijk, nieuwe behandelingen, de laatste acties en aanbiedingen en onder de ontvangers wordt maandelijks een gratis Voetreflexbehandeling verloot. Dus meld je nu aan per email en ontvang ook de eerstvolgende editie!

 

Kaarsbehandelingen

Bij verschillende klachten m.b.t. het hoofd (zware hoofdpijn, chronische verkoudheid, verstoppingen in de holtes, stress in het hoofd, enz.) kun je nu een afspraak maken voor een Oorkaarsbehandeling. Deze bijzondere en ontspannende behandeling 'ruimt' letterlijk en figuurlijk alles op in het hoofd en energieblokkades worden opgeheven.

Maar ook voor andere lichamelijke klachten kan deze kaarsbehandeling toegepast worden (Lichaamskaarsen). Denk hierbij bv aan menstruatiepijn, gewrichtspijn, ontstekingen, enz.

 

 

Juni 2014

Metamorfose-massage

Vanaf juni kun je in de praktijk ook terecht voor een Metamorfose-massage. Deze nog niet heel bekende massage helpt je dichter bij je innerlijke zelf te komen; wat wil IK, wat vóel ik. Intussen heb ik deze massage al met succes aan een aantal mensen mogen geven.

 

Ayurvedische Voetmassage

Eveneens vanaf juni bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor een Ayurvedische Voetmassage. Deze opwekkende en ontspannende voetmassage duurt ca. 30 minuten en wordt op zowel de voeten als de onderbenen gegeven. Voor 's zomers ideaal tegen vermoeide voeten, 's winters ideaal tegen koude voeten.

 

Zondag 8 juni (1e Pinksterdag) te zien in IJmuiden !!

1e Pinksterdag wordt een inzamelingsdag gehouden voor de BARBARA FOUNDATION THE GAMBIA. Verschillende bedrijven stellen hun diensten beschikbaar om geld in te zamelen voor deze stichting, waaronder ook Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep! Van 11.00u tot 16.00u kan iedereen, jong en oud, terecht bij Paviljoen Zeezicht in IJmuiden voor het volgende:
* Namens Hairstudio Trinqles zullen 8 medewerkers klaar staan om zowel dames / heren als kinderen te knippen / föhnen voor resp. 15 en 10 euro. Tevens kun je je haar voor slechts 5 euro laten invlechten.
* Stoelmassage-behandeling van 15 min. voor 7,50 of je nagels laten lakken voor 5 euro - verzorgd door Ingrid Boot van Ingrid's Pedicure & Wellness
* Pedicure-behandeling voor 15 euro - verzorgd door Bianca Kloosterhuis van Bianca's Pedicure
* Korte (25min) of lange (45min) Voetreflexmassage voor resp. 7,50 of 15 euro of een Ayurvedische Voetmassage voor 10,00 (30min) - verzorgd door Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep.

Dus mocht je nog geen plannen hebben en altijd al willen kennismaken met één van deze behandelingen, kom dan naar IJmuiden!

 

 

April 2014

Chakra Reflexzonemassage

Nieuw in de praktijk is de Chakra Reflexzonemassage. Dit is een therapie die zowel op de handen als de voeten gegeven kan worden, met als doel alle chakra's weer met elkaar in harmonie te brengen, teneinde klacht én oorzaak tegelijk aan te pakken en te zorgen voor meer energie en balans tussen lichaam, geest en ziel.

 

 

Februari 2014

Voetreflexologie en medicijnen

Het menselijk lichaam is in staat zichzelf te genezen. Door een prikkel via de voet door te geven aan het zenuwstelsel wordt het lichaam uitgenodigd tot zelfgenezing. Nu komt het vaak voor dat cliënten die bij ons in de praktijk komen tegelijkertijd ook medicijnen nodig hebben voor hun klacht. Dit is voor de behandeling geen belemmering. Een reflexoloog heeft geleerd hoe hier mee om te gaan en zal nooit aanbevelen te stoppen met medicijnen. Dit is en blijft te allen tijde het werk van een arts of specialist.

Wat de voetreflex wel kan doen is het lichaam ondersteunen door een drukpuntmassage, waardoor de afvalstoffen van de medicijnen sneller afgebroken en afgevoerd kunnen worden, hierdoor zal de cliënt zich sneller fit voelen.

 

Depressie en medicijnen

Als je door depressie of om een andere reden, voor korte of langere tijd een anti-depressiva voorgeschreven is en je wilt daar in overleg met de arts aan werken om weer van deze medicijnen af te komen, is voetreflex een mooi ondersteunende therapie. Via een behandelplan met drukpuntmassages en het ervaren van ontspanning en aandacht worden lichaam en geest uitgenodigd tot herstel.

 

Slapeloosheid en medicijnen

Hoe vaak hoor je niet van mensen die problemen hebben met in-of doorslapen. Voetreflex is bij deze problematiek een therapie bij uitstek. Door het masseren van bepaalde gebieden op de voet beïnvloed je de hormonen die nodig zijn om lekker te slapen. De behandelingen leren je ook weer te voelen hoe het is om te ontspannen.

 

Reflexzonetherapie en kanker

Kanker kan op alle plaatsen in het lichaam voorkomen. Een belangrijk bijverschijnsel van deze ziekte is vermoeidheid. Vermoeidheid is ook vaak een gevolg van chemotherapie. Reflexzonetherapie geeft veel ontspanning en ondersteunt het lichaam om weer meer in balans te komen. De weerstand gaat ermee omhoog en het lichaam zal zich beter en sneller herstellen. De periodes van vermoeidheid kunnen dus korter worden of minder intensief zijn.

bottom of page