top of page

Bloesemtherapie

"Jezelf zijn" betekent ontspannen zijn, tevreden en op een natuurlijke manier. Wanneer we goed in ons vel zitten, zijn we op ons best. We kunnen alles aan wat we in ons leven tegenkomen. Maar soms zijn we niet helemaal onszelf. We voelen ons uit balans, alsof iets niet in orde is. En soms hebben we een beetje hulp nodig om weer op het juiste spoor te komen.

Bloesem-remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties en kunnen gebruikt worden om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen. Je kunt ze gebruiken wanneer je uit balans bent of je niet lekker voelt, want in het algemeen wordt ervaren dat het voor het fysiek welzijn ook van belang is om emotioneel in balans te zijn.

 

Bloesemtherapie heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen naar hun positieve pool. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn:

  • Emotionele stemmingsklachten

  • Problemen met verandering

  • Aanpassen aan nieuwe situaties

  • Angst met bekende en onbekende oorzaak

  • Emotionele overbelasting

  • Negatief persoonlijk zelfbeeld

  • Emotionele trauma’s

 

Bloesem-remedies werken dus als ondersteuning van de psyche en zijn natuurlijk. Ook als ondersteuning bij een dieet is het 100% veilig en heeft geen bijwerkingen. Het extract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Je kunt het niet over-doseren en het werkt niet verslavend. Het kan ook gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

 

In onze praktijk werken wij met Bach-remedies en Star Remedies

 

Onze werkwijze

Wil jij weten of deze druppels voor jou geschikt zijn? Stuur ons dan een foto waar jij alleen op staat (dus niet waar iemand anders naast je staat of waar jij 'afgehakt' bent - het gaat tenslotte om jouw energie). Aan de hand van deze foto doen wij een vrijblijvende meting en mailen jou de uitkomst van deze meting. Pas daarna hoef je te beslissen of je wilt dat wij een flesje (30ml) voor jou maken. Gemiddeld hebben cliënten 3 a 4 flesjes nodig, waarbij wij steeds weer opnieuw een meting doen en de uitkomst hiervan aan je voorleggen. Deze nieuwe meting is nodig omdat jouw energie - al dan niet door het gebruik van de druppels - ook verandert. 

Afhankelijk van het aantal in te nemen druppels doe je 1,5 a 2 weken met 1 flesje.

 

Uiteraard is het ook mogelijk zelfs langs te komen voor een zgn. live-meting.

 

 

bottom of page