top of page

Nieuws

September 2023

 

Normaal gebruiken wij de vrije uurtjes in de zomer om ons te oriënteren op nieuwe ontwikkelingen / behandelingen, maar door de drukte in de praktijk en vanwege privéomstandigheden hadden wij hier dit jaar wat minder tijd voor. Toch zijn we wel bezig met een nieuwe behandeling. In oktober hopen wij de opleiding voor de Aziatische massage af te ronden, om deze alsnog op korte termijn als nieuwe behandeling op de kaart te gaan zetten. Wordt dus vervolgd!

 

Eind deze maand gaan wij zelf ook nog een weekje vakantie vieren. Hierdoor zal de praktijk gesloten zijn voor behandelingen.

Augustus 2023

De vakantietijd is nu echt aangebroken. Dit merken we ook aan het toenemend aantal verschuivingen. Gelukkig kunnen wij de ontstane lege plekken doorgaans wel weer opvullen, daar wij iedere maandag op Facebook een bericht plaatsen met alle openstaande data en tijden. En ook vind je deze opties begin van de week terug op onze status van Whatsapp. Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van deze last-minutes? Voeg ons telefoonnummer dan toe in je adresboek (06-22692711) of neem iedere maandag een kijkje op onze Facebookpagina (ook te bekijken als je geen Facebook hebt). En wie weet kun jij binnenkort genieten van een onverwachts relax-momentje 🙌👣🍀 Uiteraard kun je ons ook gewoon bellen - wij zijn gedurende de gehele zomer iedere dag geopend.

Juli 2023

 

Deze maand beginnen de eerste schoolvakanties weer. De praktijk zal gewoon geopend blijven, dus mocht je vóór je vakantie nog wat ontspanning nodig hebben, of ga je niet weg, maar wil je jezelf toch verwennen, of ben je al weggeweest en wil je het ontspannen vakantie-gevoel vasthouden, kom dan gerust langs voor één van onze heerlijke behandelingen!

Ook komt deze maand een grote wens van ons uit: op 4 juli as wordt in de praktijk een airco geplaatst. Afgelopen jaren probeerden we het al koel te houden met sunscreens en een staande ventilator, maar met 30+ was dat nog steeds afzien. Wij kunnen niet wachten!

Juni 2023

De eerste 2 weken van deze maand is de praktijk gesloten voor behandelingen. Wel zijn wij (beperkt) telefonisch bereikbaar of per e-mail. Hierdoor zijn er nog maar enkele plekken beschikbaar in de agenda. Wanneer jij deze maand nog een behandeling wil, wacht dan niet te lang. Vanaf 12 juni is de praktijk weer normaal bereikbaar en starten wij weer met onze behandelingen.

Mede hierdoor laat de introductie van de nieuwe behandeling nog even op zich wachten. Zodra hier meer over bekend is, kun je dat hier op onze website lezen.

Mei 2023

Afgelopen maand hebben wij weer een cursus mogen volgen : de Aziatische Massage. Deze behandeling combineert druktechnieken met rustige bewegingen, ritmische acupressuur met strekoefeningen met als doel het openen, trainen en afstemmen van alle stelsels in  het lichaam. De massage is stevig, beweeglijk en meditatief. Komende maand zullen wij deze behandeling intern gaan oefenen en hopen deze in juni of juli te kunnen gaan aanbieden. Houd hiervoor onze nieuwsbrief en berichten op Facebook in de gaten. 

 

De laatste week van mei en de eerste week van juni zal de praktijk gesloten zijn ivm vakantie. Mocht je deze maand nog graag langs willen komen voor een behandeling, maak dan tijdig een afspraak - we hebben nog maar een paar plekjes!

April 2023

 

Vandaag - 1 april - bestaat onze praktijk alweer 9 jaar ! 🎉🎈Zoals ieder jaar zal dit niet ongemerkt voorbij gaan. Zo ontvangen alle cliënten die in april een afspraak hebben, een leuke attentie. Maar ook op Facebook hebben wij, net als voorgaande jaren, een leuke actie gepland.

Een week later is het Pasen en ook dat zal op Facebook niet ongemerkt voorbij gaan. Alle berichten daar worden als 'Openbaar' geplaatst, dus ook zichtbaar voor mensen zonder Facebook.

Verder zal deze maand de praktijk een aantal dagen gesloten zijn ivm het volgen van 2 cursussen. Voor het eerst sinds de coronapandemie gaan we weer de schoolbanken in om nieuwe kennis op te doen. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

Maart 2023

 

In april zullen wij weer 2 opleidingen/cursussen gaan volgen om het aanbod weer enigszins te vernieuwen. Hierover vind je meer informatie in de nieuwsbrief van volgende maand. 

Tevens vieren wij volgende maand alweer ons 9-jarig bestaan, wat wij weer met een leuke actie gaan vieren. Ook hierover lees je meer in onze volgende nieuwsbrief.

Februari 2023

De eerste griepgolf van het jaar is weer op z'n retour. Dit heeft in de praktijk ook voor de nodige verschuivingen gezorgd. Maar gelukkig hebben we iedereen steeds weer op redelijk korte termijn kunnen plaatsen. Wel ontstond er soms verwarring over het annuleringsbeleid binnen de praktijk. Deze is terug te vinden op de pagina Algemene Voorwaarden, maar dit bleek niet voor iedereen even duidelijk. Om deze reden hebben wij al onze cliënten deze voorwaarden schriftelijk overhandigd en dit zullen wij vanaf nu standaard doen bij elke nieuwe cliënt.

 

Dinsdag 14 februari is het weer Valentijnsdag 💘 Vergeet je geliefde dit jaar niet en verras hem/haar met een origineel cadeau, bv een cadeaubon van onze praktijk. Verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag en een jaar geldig!

Januari 2023

Allereerst willen wij iedereen alle goeds en moois wensen voor 2023 - dat het maar weer een jaar vol bijzondere momenten mag worden! 🍾🥂🙌👣🍀

 

Vanaf woensdag 4 januari gaan wij er weer volop tegenaan. Uiteraard hopen we ook jou snel weer te zien voor één van onze vele mooie behandelingen 🙏🙋‍♀️🙋‍♂️💞

bottom of page