top of page

Nieuws

Juni 2024

De 2 nieuwe behandelingen ('Voetreflex en Rouwverwerking' en 'Aziatische Massage') zullen wij pas na de zomermaanden in het aanbod opnemen. Wij zullen de maanden juli en augustus gaan gebruiken om deze te implementeren. Middels onze nieuwsbrief en Facebookpagina zullen we jullie hiervan op de hoogte houden.

 

De agenda voor juni loopt al aardig vol, dus mocht je vóór je vakantie nog van één van onze heerlijke behandelingen willen genieten, plan dan tijdig je afspraak in. Tevens zijn wij gestart met onze 4e jubileumactie. Meer hierover vind je op onze Actiepagina.

Mei 2024

Na een intens leuke feestmaand gaan we weer vol energie door! Afgelopen maand hebben we maar liefst 3 opleidingen gevolgd, welken we deze maand gaan proberen te integreren in het huidige aanbod. Te beginnen bij de Hot-/Coldstones. Vanaf nu al bij ons te boeken! Maar binnenkort hopen we ook te kunnen melden dat je bij ons terecht kunt voor 'Voetreflex bij Rouwverwerking' en de 'Aziatische Massage'. Houd onze website en Facebook-pagina hiervoor in de gaten. Of abonneer je op onze nieuwsbrief.

April 2024

 

VANDAAG IS HET FEEST !!! 🎈🎁🎂 Op 1 april bestaat de praktijk officieel 10 jaar !!! Daar hebben wij ontzettend naar uitgekeken en zijn wij al maanden enorm druk mee : acties verzinnen, cadeautjes aanschaffen en inpakken, het organiseren van een High Tea voor 5 van onze actieve cliënten, introductie van een nieuwe behandeling en divers nieuw drukwerk. En eindelijk mogen we het delen!!! Deze maand ontvangt iedereen die voor een behandeling komt niet alleen een korting van maar liefst 10% op ALLE behandelingen, maar gaan zij ook naar huis met een cadeautje. Én verloten we ook nog eens twee 5-rittenkaarten voor het Andullatiematras!! Want zonder onze cliënten zouden wij niet bestaan !! En daarom willen wij ook via deze weg IEDEREEN die bij ons onder behandeling is, maar ook IEDEREEN die in het verleden bij onze praktijk geweest is, ONTZETTEND BEDANKEN voor alle jaren van vertrouwen en gezelligheid. Want zonder jullie was er nooit een praktijk en konden wij niet met iedere dag weer ontzettend veel plezier ons werk doen !! Wij gaan graag nog minstens 10 jaar door - hopelijk jullie ook met ons! 👣🙌🍀 Deze maand zullen wij alle feestelijkheden vastleggen en met jullie delen. Een overzicht van alle foto's vind je hier.

Maart 2024

Volgende maand is het zo ver : ons 10-jarig jubileum. We zijn hier volop mee bezig, maar er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden 🫠Deze maand hebben we nog een paar plekjes vrij, maar zorg er vooral voor dat je in april een afspraak bij ons hebt, want die maand gaan we écht uitpakken!🎁🎉

 

Ook gaan we deze maand weer 'naar school' : een verdiepingscursus mbt de Voetreflex. Vanaf 1 april zullen we dan ook een nieuwe / aanvullende behandeling op de kaart erbij kunnen zetten. Hierover vind je meer informatie in onze nieuwsbrief. Ontvang je deze nog niet? Meld je dan snel aan via onze website.

Februari 2024

In het kader van ons 10-jarig jubileum is de eerste weggeefactie bekend gemaakt! Onder al onze cliënten die tussen 1 oktober 2023 en 1 april 2024 2 of meer afspraken bij ons gehad hebben, verloten wij voor maar liefst 5 cliënten een High Tea, welke op 1 april gehouden zal worden. En nee, dit is geen grap 🫖🍵🎂🎉

Verder zullen wij in maart met een 1e aanvullende behandeling op de Voetreflex komen (Voetreflex en de Prikkelbare Darm) en in april met een 2e aanvulling (Voetreflex en Rouwverwerking). In onze volgende nieuwsbrief hierover meer.

Januari 2024

Allereerst willen wij iedereen veel geluk, liefde en ontspanning wensen voor 2024 - dat het maar een jaar vol bijzondere momenten mag worden! 🍾🥂🙌👣🍀

 

Vanaf woensdag 3 januari gaan wij weer beginnen. Uiteraard hopen we ook jou snel weer te zien voor één van onze vele mooie behandelingen 🙏🙋‍♀️🙋‍♂️💞

bottom of page