Nieuws

Mei 2021

 

In onze praktijk werken en verkopen wij regelmatig (met) de magnesiumproducten van Zechsal - producten die het magnesiumniveau van buitenaf aanpakken. Veel van onze cliënten gebruiken deze producten al met veel enthousiasme. Om een nóg beter klantadvies te geven over welke producten wanneer te gebruiken, gaan wij ons in het komende jaar nóg meer specialiseren in deze producten door een opleiding te gaan volgen tot Magnesium Consulent. Eind deze maand beginnen wij hier mee en zullen iedereen middels onze nieuwsbrief uitgebreid op de hoogte houden.

April 2021

Vandaag, 1 april, bestaat de praktijk alweer 7 jaar ! 🎉🎉 Natuurlijk ben ik daar trots op en is dit reden voor een feestje. Maar dit jaar voor het eerst zonder mijn lieve ouders en dan ook nog de Corona-maatregelen. Dus op alle fronten anders dan voorgaande jaren. Toch hebben wij afgelopen week de cliënten die een afspraak hadden verrast met een kleine attentie en lanceren wij vandaag eindelijk weer een nieuwe behandeling, die we ook nog eens voor een leuke introductieprijs aanbieden! 

Verder zullen wij komende maand onverwachts 2 weken gesloten zijn voor een korte vakantie. Alle cliënten die reeds een afspraak hebben staan, zullen wij hier zo snel mogelijk van op de hoogte brengen.

Maart 2021

Tranen van blijdschap rolden vorige week over onze wangen! We mogen weer open!! Na 2,5 maand niet werken kunnen we vanaf 3 maart, met inachtneming van strikte maatregelen, de deuren weer openen. Nou werkten we vóór deze laatste lockdown al onder diezelfde omstandigheden, dus daar verandert voor ons niet veel aan.

 

Direct na de persconferentie stond de telefoon al roodgloeiend en de afgelopen dagen hebben wij getracht iedereen persoonlijk te bellen om de afspraken die wij hebben moeten afzeggen weer in te gaan plannen. Mocht je niet willen wachten, dan kun je uiteraard ook zelf contact opnemen.

Vanaf hier willen wij toch nog eens benadrukken intens dankbaar en blij te zijn met jullie geweldige cliënten en volgers! De afgelopen maanden zijn we ook weer overladen met lieve appjes, kaartjes, bloemen en nog veel meer steunbetuigingen! Dit gaf ons de kracht en het vertrouwen om moed te houden, hoe moeilijk soms ook. 🙏💞 De komende tijd gaan we weer keihard aan de slag; niet alleen om onze buffer weer op te bouwen, maar ook om jullie weer van alle klachten af te helpen. Wellicht ten overvloede, maar omdat wij ons nu een uitbraak niet kunnen permitteren, vragen wij iedereen met klem om bij de minste klachten mbt Corona NIET naar de praktijk te komen. We moeten voorzichtig blijven en zelf hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Dank jullie wel hiervoor en vanuit de grond van ons hart: Heel graag tot snel in de praktijk !! 🙌👣🙏🥰

Februari 2021

Deze maand gaan we ook een Magnesium Challenge starten van 2 weken, en wel op 22 februari as. Ga voor meer informatie naar onze Facebook-pagina (ook als je geen Facebook hebt, kun je hier kijken) of neem contact met ons op voor meer informatie!

Helaas is de praktijk nog steeds gesloten i.v.m. de lockdown. Dus nog even geen nieuwe behandeling, maar deze gaan we zéker later dit jaar alsnog introduceren. Komende week hopen we meer duidelijkheid te krijgen wanneer wij weer mogen gaan behandelen. Kijk hier voor alle ontwikkelingen rondom Corona en de praktijk en blijf op de hoogte wanneer wij weer open mogen.

Januari 2021

 

Allereerst willen wij iedereen een in alle opzichten beter 2021 wensen - veel (vooral!) gezondheid, liefde, ontspanning en blijheid voor iedereen!🍾🥂🎇

 

Helaas is het begin van dit nieuwe jaar voor ons niet zoals we gehoopt hadden, want sinds 15 december is de praktijk in ieder geval tot 19 januari as gesloten voor behandelingen ivm de lockdown. Uiteraard hebben wij alle begrip voor de maatregelen en hopen dan ook dat deze het gewenste effect gaan hebben, zodat het aantal besmettingen afneemt en wij heel snel weer open kunnen. Tot die tijd willen wij iedereen vragen om vooral te blijven denken aan de lokale ondernemers die het nu wederom zo zwaar hebben. Onze cliënten hebben ons in het voorjaar ook zo geweldig ondersteund en wij hopen wederom op deze steun. Speciaal daarvoor hebben we dan ook weer een leuke maandaanbieding gemaakt, welke je hier kunt vinden. In onze nieuwsbrief vind je tevens een aantal producten om zelf aan je immuunsysteem te werken en nog een aantal SALE-producten. Mocht je deze nog niet ontvangen, meld je dan aan op deze pagina (onderaan) of mail ons als je wil dat wij deze naar je toesturen. 

 

Door de huidige sluiting van de praktijk is de introductie van onze nieuwe behandeling ook uitgesteld; deze hopen wij nu per 1 februari te kunnen gaan introduceren. Nog even geduld dus... 😊 

 

We hopen iedereen weer spoedig in de praktijk te mogen verwelkomen. Tot die tijd: zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf gezond!🙏💖

© 2015 Voetreflexpraktijk Nieuw Vennep created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now