top of page

Japanse Gezichtsmassage

Japanse Gezichtsmassage.jpg

De Japanse Gezichtsmassage, ook bekend onder de naam Ko Bi Do, is een verfijnde massagetechniek en uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen en acupunctuurpunten. 

Met deze massage wordt elk deel van schouder tot de kruin met specifieke technieken behandeld. Het is een zgn. "liftende" massage waarbij de schouders, nek, gezicht en hoofdhuid in combinatie met drukpunttechnieken en lymfedrainage wordt behandeld. 

Het behandelen van deze meridianen in het gezicht en halsgebied stimuleert het liftende effect, maar heeft ook zeker zijn werking op de lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. 

 

De behandeling bestaat uit verschillende stappen:

- Nek- en schoudermassage, voor uiterste ontspanning

- Gezichtsmassage, voor betere doorbloeding en stimulatie van de gezichtsspieren met een natuurlijke facelift als gevolg 

- Drukpuntmassage van de meridianen, voor balans tussen geestelijke en lichamelijke energie, innerlijke rust en beter functioneren van de organen

- Lymfedrainage, voor het afvoeren van de afvalstoffen en stimuleren van de lymfebanen in het gezicht 

- Massage hoofdhuid 

 

Deze behandeling:

- vermindert stress 

- vermindert hoofdpijn, migraine 

- zorgt voor betere werking van de organen 

- zorgt voor een natuurlijke facelift 

- verwijdert afvalstoffen uit het lichaam 

De Japanse Gezichtsmassage heeft een zeer ontspannende werking en helpt je weer om tot jezelf en in evenwicht te komen. Daarnaast heeft het ook een huid-verbeterende werking; de huid wordt steviger, soepeler en zachter.

bottom of page